Stor gratis legepark: Mooncars, dyr + kæmpe legeplads

Lav noget andet end I plejer i weekenden - tag afsted til Madsby Legepark i Fredericia. Her venter et legeparadis, som ungerne ikke vil hjem fra.

Foto: Madsbyparken
27. marts 2023
Af Rikke Reffelt

Tag en tur ud af byen til Madsby Legepark, der er et kæmpe udendørs legeland, hvor I meget hurtigt kan få en hel dag til at gå. Det er gratis at besøge parken, se dyrene og lege på legepladserne.

Foto: Madsbyparken

Minitog, mooncars og minigolf

Har I lyst, kan I snuppe en tur i det fine minitog (kræver betaling) eller gratis køre løs i de sjove mooncars på mooncar-banen, som ungerne hurtigt bliver grebet af. I kan også dyste i minigolf eller prøve en tur i parkens både. Har I brug for snacks? Så kan I forsyne jer i Madsbykiosken, hvor I kan købe is, mad, slik og drikkevarer.

Foto: Madsby Legepark

Flere legepladser og dyr

Leg løs på de store legepladser - hvor I kan rutsje, klatre og bruge alle deres motoriske sanser. Prøv den nye Klodshans-legeplads inspireret af H.C. Andersens eventyr for de allermindste eller tjek Tarzanbanen , hvor I kan bestige klatrevæggen, udfordre balanceevnen og meget mere.  Husk også at besøge den store dyreafdeling med bl.a. fugle, geder, får, minigrise, kaniner og høns.

Foto: Madsby Legepark
Madsby Legepark
  • Hvor? Lumbyesvej 45 7000 Fredericia
  • Pris? Der er gratisk adgang til Madsby Legepark hele året rundt. Minitog, minigolf og bådture kræver betaling. Sæsonen åbner igen i påsken 2023. Det er dog altid muligt at besøge parken, se dyrene og benytte de mange legepladser.

Læs mere om Madsby Legepark

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben