5 x ideer til udendørs kreaprojekter

Klar, parat sommer! Ryk legen udenfor med skønne produkter fra Panduro - vi giver jer her 5 ideer til udendørsaktiviteter med børnene.

Foto: Caroline Hemmingsen
1. juni 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Panduro

1. Lav batik

Væk 70'erne til live med hjemmelavet batik! Med Panduros Tie-dye kit får I både et stofnet, en kasket og to stofhårelastikker, som I kan dekorere med de medfølgende farver. Projektet henvender sig til børn fra 8 år, men mindre børn kan også være med, hvis de får en hjælpende hånd - bare husk at dæk godt af, ha' handsker og forklæde på, det sviner nemlig en del!

Du skal bruge: Tie-dye kit 159,95 kr.

2. Tegn med kridt

Kridt er en sikker vinder, uanset om man bor i hus eller lejlighed. Snup en spand med farvede kridt til 39,95 kr., og dekorer gården, indkørslen eller terrassen - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det skal du bruge: Gadefarvekridt 39,95 kr.

3. Pres blomster

Pluk blomster i haven, parken eller på jeres vej, og pres dem i denne fine blomsterpresse af træ fra Panduro. Blomsterne kan efterfølgende rammes ind, bruges til collager, dagbøger eller lignende - et fint minde at have om sommeren, når den er forbi.

Det skal du bruge: Blomsterpresse 119,95 kr.

4. Tegn på sten

Med akrylpenne fra Panduro kan I skabe kunstværker på stort set alt, I finder i naturen. Pennene kan bruges både på sten, træ, blade mv. og er virkelig flotte i farven med en smule shine. Så smut en tur på stranden eller i skoven, og skab jeres egne små naturkunstværker. Pennene har i øvrigt en virkelig god dækkeevne, og selv mørke sten kan blive fine.

Det skal du bruge: Allround markers/akrylpenne 229,95 kr.

5. Lav armbånd

Lav fine sommerarmbånd med knald på farverne - perfekte til den næste fødselsdag eller sommerfest! Panduro har et væld af perler at vælge imellem, både bogstavsperler, runde perler, flade perler - you name it!

Tjek alle Panduros perler til smykker her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben