Skærmfri Søndage: Ta' til GRATIS børnekoncerter for de 4-9-årige

Ta' mod Musikhuset til Skærmfri Søndage - her venter hyggelige, gratis børnekoncerter, som giver ungerne god musik og smil på læben.

Foto: Musikhuset
1. september 2023
Af Rikke Reffelt

Fyld søndagen med dejlig børnemusik. Kom til Skærmfri Søndage for børn og voksne i Musikhuset. Spasmager og musikjonglør Jacob Venndt tager sine musikalske venner med og  sammensætter hver gang et program, der indeholder sange, aktiviteter og sjov - altsammen serveret på en bund af improviserede lydeffekter og masser af musik.

Glæd jer til: 

Hofteswing, Halfdan og gælesang

Syng med på børnesangene, som vi alle sammen kender. Og hør hvad der sker, når Jacob Venndt og Fabulous Swingtrio spreder jazz og skæve toner ud over sangene. Der skal også leges med Halfdan Rasmussens remser med musik til, og hvis børnene er gode, har de lært en remse helt udenad, når de går hjem. Mon ikke også, der er en lille skattejagt med en dumle-præmie?

Hvor & Hvornår? Musikhuset / 10. september / Gratis

Musikalsk kæmpemaleri

Fantasien slippes løs, når Jacob Venndt tager Jacinta Madsen og Poiken Flensborg med til Skærmfri Søndag. I et skørt og sjovt samspil med musikken, hjælper Jacinta publikum med  at kreere et kæmpemaleri på gulvet i foyeren. Musikken inspirerer til maleriet, og maleriet inspirerer musikken. Undervejs får børnene musikalske pauser fra tegneriet, når Jacob Venndt og Poiken Flensborg spiller børnemusik. I kender sikkert Jacinta som forfatter eller vært på DR Ramasjang, hvor hun blandt andet har været med i Monster Buster.

Hvor & Hvornår? Musikhuset / 22. oktober / Gratis

Venndt rundt

Denne gang skal I med Jacob Venndt og Christian Rusberg på musiktur rundt i verden. Christian Rosberg er helt vildt god til at spille på harmonika, og Jacob Venndt er helt vildt god til at spille på mundharmonika, så når de to støder frontalt sammen i et harmonikasammenstød, springer musikken ud i alle retninger. Det bliver sjovt og skævt, og pæn musik kan godt risikere at få nogle skrammer. Børnene skal også høre et eventyr, hvor Jacob og Christian improviserer lydeffekter og musik til historien, og så er der igen en lille skattejagt.

Hvor & Hvornår? Musikhuset / 12. november / Gratis

Skærmfri Søndage
  • Hvor? Musikhuset
  • Hvornår? Tjek datoer her
  • Pris? Gratis
  • Tip! Cafeen er åben under Skærmfri Søndag, så det er muligt at købe lidt at spise og drikke.

Læs mere om børnekoncerten

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben