De 6 madmarkeder udenfor byen

Street Food hører ikke kun København til - vi har samlet 6 madmarkeder udenfor byen, som I kan lægge vejen forbi, når I er på tur rundt i landet.

Foto: Caroline Hemmingsen
1. maj 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Se de 6 madmarkeder her.

Gårdhaven Streetfood. Foto: Caroline Meldgaard

Gårdhaven Streetfood

Hvor? Tinghulevej 16B, 4573 Højby
Hvornår? Tjek åbningstider her

Gårdhaven Streetfood er et nyt madområde, som er åbnede lige ved siden af Sommerland Sjælland sidste år. Området henvender sig især til børnefamilierne og har god plads til hygge og leg. F.eks. kan I indtage maden på seje gynger og i en stor svane med pedaler! Udvalget af mad spænder bredt fra kvalitetsburgere og veganerburgere til indisk, afrikansk og italiensk.

Husk at alle gratis kan besøge området, og det er ikke nødvendigt at købe entré til Sommerland Sjælland.

Rørvig Streetfood. Foto: Caroline Hemmingsen

Rørvig Streetfood

Hvor? Rørvigvej 225, 4500 Nykøbing Sjælland
Hvornår? Alle dage 11-21

Rørvig Streetfood er et hyggeligt udendørs madområde, som ligger midt i det danske sommerland, Rørvig. Street Food området er åbent fra april og ind i efteråret, og føles mest af alt som en hyggelig sommerhave, hvor der er opstillet madboder, borde og bænke, bordfodboldbord mv. Stemningen er afslappet, og madudbuddet overskueligt, men lækkert. Her kan I f.eks. smage vietnamesisk, libanesisk og italiensk.

Hillerød Madmarked

Hvor? Slangerupgade 6, 3400 Hillerød
Hvornår? OBS midlertidigt lukket

Hillerød Madmarked er et indendørs madmarked, kun et stenkast fra Frederiksborg Slot. Her finder I indisk, mexicansk, italiensk, spansk mm. Om sommeren kan I indtage maden på markedets udendørs terrasse, og indendørs finder I flere sjove spil såsom bordfodboldbord, bordtennis og et lille børneområde med legetelt og bøger.

Værftets Madmarked. Foto: Værftets Madmarked.

Værftets Madmarked

Hvor? Ny Kronborgvej 2, Helsingør
Hvornår? Alle dage 11-21

Værftets Madmarked i Helsingør er et stort indendørs Street Food marked, som ligger lige ved siden af Museet for Søfart, Kronborg og Kulturværftet. Her kan I sætte tænderne i alt fra fish’n’chips, pizza, lækre kager og indisk mad til tacos, gyros og bløde pandekager. Stemningen er afslappet, og børn er mere end velkomne.

Malmø Saluhall. Foto: André Pihl

Malmø Saluhall

Hvor? Gibraltargatan 6, 211 18 Malmö
Hvornår? Tjek åbningstiderne her

Tager I et smut til Malmø på den anden side af Øresund, må I ikke snyde jer selv for et besøg i Malmø Saluhall. Stedet minder lidt om Torvehallerne - og her finder I både delikatesser, såsom fisk, kød, kaffe og brød - men også masser af lækker streetfood, såsom pizza, burgere, asiatisk mv. Det er muligt at sidde både inde og ude.

Strandlyst Streetfood

Hvor? Lyngvej 199, 4560 Vig
Hvornår? OBS kun åbent om sommeren

Hos Strandlyst Streetfood får I passioneret Street Food indrettet blandt containere og flagguirlander, skønne omgivelser og hygge under åben himmel. Her kan I sætte tænderne i f.eks. en krabbeburger, fish'n'chips eller tapas. Området er afslappet og det perfekte spot for en sulten børnefamilie en varm sommeraften.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben