I smilets by er børn som regel velkomne på caféer og restauranter, men her får du Børn i byens 5 bud på de bedste steder, som både byder på mad og drikke i god kvalitet, og plads til de mindste.


Hos Sofies Forældre

Som navnet også indikerer, er the og kaffesalonen ”Hos Sofies Forældre” et sted hvor du altid er velkommen til at have børnene med. Der er høje stole, pusleborde, og en meget hyggelig stemning. Det er muligvis den mest børnevenlige café i Aarhus, så tag du blot af sted med de små i hånden, til en hyggelig stund og en god kop kaffe.


Piccolina

På Piccolina kan du få rigtig gode pizzaer – også for børn. Piccolina betyder ”lille pige” på italiensk, som ejerparret har ikke mindre end fem styks af! Så det er måske ikke så underligt, at børn altid er velkomne på dette hyggelige spisested. Børnene kan vælge en ”pizza bambino” på menukortet, og så får de serveret en pizza med form som en bamse!  

 
Aarhus Streetfood

Du kan trygt tage hele familien med til Aarhus Streetfood, hvor I ikke behøver at blive enige om hvad I skal have at spise. Der er 20 forskellige madboder, med alt fra ”Mormors Køkken” til ”American Street Kitchen” så der er noget for en hver smag. Hallen er opvarmet, så man kan sidde og spise ved bænkene uden overtøj, og så er der masser af plads til barnevognen.  Man kan bestille bord i forvejen, hvis man vil være sikker på at få et bord – det er ikke et helt uopdaget madmarked.

 
Toast it

På Toast it laver de – gæt en gang – Toast! Som de skriver på hjemmesiden, er der tale om gammeldags toast i nye klæder. Så hvis du også er vild med sprødt toastbrød og smeltet ost i gourmet-version, skal du tage et kig forbi Toast it. Du kan selvfølgelig have ungerne med, som helt sikkert også vil kunne lide en af de lækre toasts og ikke mindst deres milkshakes! Der er højt til loftet for de små poder, og plads til barnevognen.

 
Restaurant Sevags 

Hvis du har mod på at køre lidt uden for Aarhus, er Restaurant Sevags, eller ”Grækeren” i folkemunde, et oplagt sted at tage hen med hele familien. Der er lækker græsk mad og god uformel stemning, hvor børn er mere end velkomne, og kan sidde godt i en barnestol. Her kan du og din familie blive mætte til fornuftige priser, og hvis I hellere vil have en hjemmeaften, er der også mulighed for at købe den gode græske mad med hjem.  

Fotos: 1) Hos Sofies Forældre 2) Piccolina 3) Aarhus Streetfood 4) Toast It 5) Restaurant Sevags

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.