Betingelser og vilkår

Et medlemskab af Børn i byen Klubben giver adgang til velkomsttilbud, særlige events samt rabatter på oplevelser, butikker og spisesteder.

Børn i byen Klubbens tilbud er henvendt til familier med børn i alderen 0-12 år og er primært lokaliseret i Storkøbenhavn og Østjylland.

Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering som dokumentation for aftalen på e-mail. På din profilside på bornibyen.dk kan du til enhver tid se dine kvitteringer, og om dit abonnement er aktivt. Derudover kan du på din profilside printe kvitteringer for alle dine køb.

Et medlemskab af Børn i byen Klubben giver adgang til en særlig medlemside for medlemmer. På hvert klubtilbud får man desuden anvist, hvordan man benytter tilbuddet.

Hvem kan blive medlem?

Medlemskabet dækker op til 2 voksne og 4 børn i selskab med den voksne. De 2 voksne skal have samme husstandsadresse. Medlemskabet kan også anvendes af private børnepassere, bedsteforældre, onkler, tanter osv. 

Daginstitutioner kan ikke være medlem.

Du skal være over 18 år for at være medlem. Hvis du er under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke.

Sådan bruges klubbens tilbud

Nogle klubtilbud kræver forhåndstilmelding på websitet. Andre kan benyttes ved at man viser sit medlemskab på mobiltelefonen. Det gør man ved at logge ind på websitet og gå til sin profilside.

Indeholder dit velkomsttilbud en gave, sendes denne senest 2 uger efter, at din indbetaling er registreret. Den kan i nogle tilfælde afhentes på Børn i byens kontor i København V. Vi tager forbehold for udsolgte gaver.

Medlemskab med månedlig betaling

Medlemskabet fornyes automatisk hver måned. Det kan opsiges når som helst. Der er ingen binding ud over den måned, der allerede er betalt.

6- eller 12-måneders medlemskab

Medlemskabet løber 6 eller 12 måneder ad gangen og fornyes automatisk hver 6. eller 12. måned. Opsiges abonnementet, løber det til udgangen af de 6 eller 12 måneder, der allerede er betalt.

Medlemskab som gave

Når du giver et medlemskab i gave til en anden, så stopper medlemskabet efter de 6 eller 12 måneder, med mindre modtageren vælger at forny medlemskabet.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb af abonnement i 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra det tidspunkt, hvor du udfører købet. Har du afgivet bestilling mandag den 1., har du frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Når du tager dit abonnement i brug, bortfalder din 14-dages fortrydelsesret.

Rettigheder

Al indhold i nyhedsbreve, website og app samt alt andet indhold relateret til levering af disse ydelser tilhører Børn i byen eller tredjeparter. Al kopiering, distribution eller anden brug af dette indhold er forbudt uden skriftlig samtykke fra rettighedshaverne til indholdet. Du har som kunde ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, eksemplarfremstilling, distribution eller promovering af dette indhold. 

Ændringer

Børn i byen kan løbende ændre priserne på medlemskab. Prisstigninger vil først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode på dit medlemskab. Du kan således opsige medlemskabet i henhold til de almindelige opsigelsesregler for dit medlemskab ved udgangen af din nuværende betalingsperiode, uden at prisstigningen således slår igennem for dig.

Børn i byen kan løbende ændre og tilrette abonnementsbetingelserne på bornibyen.dk. Ved væsentlige ændringer vil du modtage en varsling via e-mail. Ved væsentlige ændringer kan aftalen opsiges med 14 dages varsel med virkning, fra ændringen træder i kraft.

Samtykke til at modtage e-mails

Ved oprettelsen af et medlemskab giver du os samtidig samtykke til, at Børn i byen  må kontakte dig via e-mail med vejledning i, hvordan du får mest ud af dit medlemskab samt informationer om opdateringer, ændringer, indhold og lign. vedr. medlemskabet. Du kan når som helst afmelde dette, enten direkte på bornibyen.dk, i e-mailen eller ved at sende en mail til support@bornibyen.dk.