Vil du gerne stemme til Børn i byen Prisen? Få styr på reglerne for afstemningen med Børn i byens FAQ

Kan jeg stemme flere gange?

Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads eller derhjemme, og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det. Dette er for at undgå snyd. Men du kan stadig stemme - du skal blot gøre det fra en anden IP adresse end f.eks. dine kollegaer. 

Hvordan undgår I, at folk bruger falske emailadresser?

Børn i byen tjekker løbende alle afgivne stemmer for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske emailadresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydstjekker emailadressers rigtighed igennem to forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag.

Hvordan deltager jeg i konkurrencen?

Alle der stemmer deltager automatisk i konkurrencen om et ophold på Riviera Strand. Læs mere om præmien her. Der trækkes der lod blandt alle, der har stemt og vinderen får direkte besked d. 6. november 2023.  

Hvordan bruger I mine personoplysninger?

Ved at deltage i afstemningen, giver du samtykke til at Børn i Byen må opbevare din e-mail. Din email bruges kun til at give din stemme og deltage i konkurrencen. Vi vil aldrig give eller sælge din e-mail videre. Når afstemningen slutter, og der ikke længere er behov for opbevaringen af din e-mail, slettes denne. Du kan til enhver tid trække dit ønske om at deltage i afstemningen tilbage, hvorefter vi vil slette din e-mail.

For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk