Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Presse

Røde Kors Klub 10 ambassadør.

Caroline Meldgaard er udpeget som Røde Kors-ambassadør i Klub 10 2014/2015. Hvert år udpeger Røde Kors 10 særlige personer fra kultur- og erhvervslivet. Sammen og hver for sig skal de i løbet af et år rejse penge til Røde Kors’ hjælpearbejde gennem forskellige projekter og events. Læs mere her.Alt For Damerne, februar 2014. Min sunde uge.

Læs mere om Caroline Meldgaards sunde mad- og motionsvaner her.Magasinet Q, december 2013. Kvinde med Q.

Caroline Meldgaard er månedens kvinde.Magasinet IN, december 2013. Cool kvinder.

Magasinet IN skriver om ni kvinder, der udmærkede sig i 2013.TV2 Lorry d. 10. februar 2012 – Ideer til aktiviteter med børnene i vinterferien

Børn i byen fortæller om hvad man kan lave med sine børn i vinterferien i programmet Lounge på TV2 Lorry. Se indslaget her

TV2 Lorry d. 14. oktober 2011 – Ideer til aktiviteter med børnene i efterårsferien

Børn i byen fortæller om hvad man kan lave med sine børn i efterårsferien i programmet Lounge på TV2 Lorry. Se indslaget her

Politiken, Lørdagsliv 25.6.2011 – Åbent hus i haveforening.

I et renoveret kolonihavehus har Caroline Meldgaard fået plads til både arbejdsplads og bolig for familien på 3.


Klik her og læs hele artiklen på side 26-27.


TV2 Lorry d. 20. juni 2011 – Ideer til aktiviteter med børnene i sommerferien

Børn i byen fortæller om hvad man kan lave med sine børn i sommerferien i programmet Lounge på TV2 Lorry. Se indslaget her

TV2 Lorry d. 14. februar 2010 – Ideer til aktiviteter med børnene i vinterferien

Børn i byen fortæller om hvad man kan lave med sine børn i vinterferien i programmet Lounge på TV2 Lorry. Se indslaget her

NETTOS magasin LIME nr. 02 februar 2011 – Spring ud i det!

Kvinden bag succeshjemmesiden Børn i byen havde aldrig forestillet sig, at hun skulle være selvstændig. Mød Caroline Meldgaard, der både fik idéerne og fandt modet til at blive selvstændig. For den fulde artikel, tryk her.Vi forældre nr. 01 januar 2011 – Netguide


TV2 Lorry d. 18. oktober 2010 – Ideer til aktiviteter med børnene i efterårsferien

Børn i byen fortæller om hvad man kan lave med sine børn i efterårsferien i programmet Lounge på TV2 Lorry. Se indslaget her.

Go’ Morgen Danmark d. 29. juli 2010 – Sådan får du en god staycation

Har du ikke råd til en uge sydpå? Så kan en “staycation” være svaret. Få inspiration fra internettet, hvis ferien skal tilbringes i Danmark. Se indslaget her.

Femina nr. 22 3. juni 2010 – Hus i haveforeningen

Kvinden bag www.bornibyen.dk har sit eget lille paradis i en haveforening på Amager, lige uden for Københavns volde. Få hendes tip til, hvordan du får skabt mere plads på få kvadratmeter, og se, hvordan man succesfuldt har bolig, erhverv og små børn i samme rum. For den fulde artikel, tryk her.Lokalavisen Århus 14. april 2010 – Hjemmeside for børnefamilier en stor succes

bornibyen.dk startede i København, men siden er nu også gjort århusiansk.

Samvirke.dk 29. marts 2010 – Find inspiration til børneaktiviteter med hjemmesiden Børn i byen – nu også i Århus

Mange københavnske forældre bruger sitet Børn i byen, når de skal finde på en søndagsaktivitet eller læse andre forældres bedømmelse af områdets legepladser. Nu kommer sitet også til Århus.

Aarhus.dk 26. marts 2010 – Ny byguide for børnefamilier i Århus

Mangler du nem inspiration til nye, sjove aktiviteter og arrangementer for dig og dine børn? Så er der hjælpe at hente på hjemmesiden bornibyen.dk, der netop er relanceret i Århus.

Århus Stiftstidende 26. marts 2010 – Ny hjemmeside for børnefamilier i Århus

»Hvad skal vi lave?« Børn og forældre får nu lettere ved at finde på nye spændende oplevelser. Hjemmesiden Børn i Byen åbner nu ’filial’ i Århus.

Vi Forældre marts 2009
Børn i byen – en god oplevelse


Guide.dk – Livstil (drives af Jyllands-Posten) 23/11-08 – Tjekket haveforeningshus

Indehaver af websitet bornibyen.dk Caroline Meldgaard har sammen med sin mand Lars Pind indrettet et både børnevenligt og designercool hjem i haveforeningen Engvang på Amager. De blot 116 kvadratmeter er så gennemtænkt udnyttet; de rummer alt fra hjemmekontor til indendørs gynge og walk-in closet.

TV2 Lorry 10/10-08

Børn i byen fortæller om hvad man kan lave med sine børn i efterårsferien i programmet Brunch på TV2 Lorry. Se indslaget.

fpn.dk (Jyllands-Postens forbrugerportal) 28/4-08
Børn i byen – hvad sker der hvor

Find sjove ting at lave med dine børn på et nyt website, der foreløbig dækker København, men snarest muligt rammer hele landet.I skrivende stund er der 948 muligheder at studere, hvis man smutter forbi det nye website bornibyen.dk for at tjekke, hvad man kan lave i byen med børnene. Man kan lede efter bydel, efter børnenes alder – men også tage udgangspunkt i særlige ønsker og interesser. Uanset man vil shoppe, lege, spise, dyrke sport, på anden måde passe helbredet eller man har andre interesser, er det nemt og hurtigt at få et overblik over mulighederne. Altså dem, der børnevenlige eller egnede for gravide. Ideen til sitet kommer fra Caroline Meldgaard, som stiftede bornibyen.dk i oktober 2007. Udover at være direktør har hun stået for informationsarkitektur, markedsføring, indhold og projektledelse. Caroline er mor til 2 små børn og bor sammen med sin mand i et haveforeningshus på Amager.

Metroxpress 14/3-08
Børn gør byen mangfoldig

Der er kommet flere børn i byen, og samtidig er der kommet flere aktiviteter og kulturelle tilbud til børnefamilierne. Somme tider kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad der sker hvor og hvornår. Behovet for at få samlet de kulturelle tilbud og aktiviteter til børnefamilierne ét sted fik Caroline Meldgaard som mor til at lancere den nye hjemmeside ‘Børn i byen’, hvor man kan søge blandt byens tilbud til børn og børnefamilier. Bornibyen.dk er en bruger-drevet hjemmeside, hvor man kan anmelde og tilføje nye steder. Siden er delt op i forskellige kategorier som: mad og drikke, butikker, legepladser og så videre. Man kan søge på for eksempel bydel eller alder, og så bliver de tilbud, som passer, vist på et kort, og afstanden fra ens egen adresse bliver udregnet. I kategorien ‘pasning’ er alle Københavns vuggestuer og børnehaver samlet, og her kan man komme med kommentarer til de enkelte. På sigt vil siden udvides med et ‘community’, hvor forældre kan danne netværk, diskutere og hjælpe hinanden. Siden vil med tiden blive udviklet til at omfatte alle storbyer i Danmark.

Babybusiness.dk 13/3-08
Børneaktiviteter i København

Find sjove ting at lave med dine børn. Del dine favoritter med andre forældre.
Sådan lyder opfordringen på den nye brugerdrevet byguide til København: Børn i byen
bornibyen.dk. Der findes efterhånden adskillige byguides til København, men Børn i byen er den første, der udelukkende fokuserer på børneaktiviteter i storbyen.Her kan du læse andres anmeldelser af børneaktiviteter – og du kan skrive dine egne. Du kan f.eks. bidrage med beskrivelser af legepladser, børnevenlige restauranter, forlystelser etc. fordelt på de forskellige bydele og der er, som standarden efterhånden forskriver, visning af steder med Google Maps, kørevejledning, rejseplan osv. Du deltager i videndelingen ved at logge ind. Herefter er alle felter redigerbare.

kidsnyt.dk 10/3-08
Børn i Byen – Aktivitetsguide til Københavnske Småbørnsfamilier

Vi vil alle meget gerne introducere nye ting til vores børn, og opleve noget nyt sammen med dem. Det kan være svært at konstant finde på nye aktiviteter, men for de Københavnske børnefamilier er der lige lanceret en ny side der gør det hele meget nemmere. Siden heder Børn i Byen, og er en guide til ting man kan lave sammen med sine børn i København. Du finder blandt andet byens legepladser, børnevenlige butikker og forlystelser på siden.En af de ting der gør Børn i Byen så herlig overskuelig, er de mange muligheder for at finde frem til en ønsket aktivitet. Der er de sædvanlige kategorier, som f.eks. Mad og drikke og Legepladser, men der er også mulighed for at vælge at se alle aktiviteter i en bestemt bydel og/eller for en bestemt alder og det hele vises på et kort i siden. Så mangler vi bare en tilsvarende side til alle de andre store byer i Danmark!

blog.overskrift.dk 9/3-08
Børn i byen – ny bruger-drevet byguide

Det ser faktisk rigtigt spændende ud som en brugerdrevet byguide, hvor man altså ud over at læse anmeldelser om steder der er interessante for børn også selv kan deltage og dele ud af sin viden i bedste Web 2.0 stil. Man kan selv bidrage med beskrivelser af legepladser, spisesteder, spor, forlystelser etc. fordelt på de forskellige bydele og der er – som standarden efterhånden forskriver – visning af steder med Google Maps, kørevejledning, rejseplan osv. Fotodeling af stederne, kommentarer karaktergivning vha stjerne og altså mulighed for selv at deltage i vidensdelingen ved at alle felter er rediger-bare når man er logget ind – the works!