Annoncer på Børn i byen | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Annoncer på Børn i byen

Børn i byen har i gennemsnit 500.000 sidevisninger/måned og appen er downloadet af mere end 45.000 børnefamilier. Nyhedsbrevet sendes til over 52.000 modtagere i København og Aarhus.

Brugerprofil på Børn i byen

  • Mødre i alderen 28-45 år med børn i alderen 0-12 år
  • Ressourcestærke forældre, der vælger at være aktive med deres børn
  • Bosat i Storkøbenhavn og Aarhus – og omegn
  • Interesser: Kvalitetsoplevelser, shopping, børneopdragelse, sundhed, økologi.

Annonce i nyhedsbrev: 5.900 kr

Annoncen er placeret øverst i nyhedsbrevet med en tekst på 150 anslag.
Med placeringen øverst, er annoncen meget synlig og får meget opmærksomhed fra læserne.
Nyhedsbrevet København har pt. 37.500 modtagere (åbningsrate 20%) og sendes hver onsdag. Nyhedsbrevet i Aarhus har pt. 7.000 modtagere(åbningsrate 20%) og sendes hver 2. onsdag.

Format: 600×380 px (bred/høj)

Preview ads newsletter

Annonce på website og app

Bannere roterer på både Børn i byen website (500.000 sidevisninger/måned) og på Børn i byen appen (55.600 downloads).

Topbanner på website og tablet: CPM 60

Med en topplacering får du maksimal synlighed og opmærksomhed fra brugerne.

Format: 930×180 px (bred/høj)

Topbanner på mobil: CPM 60
Med en topplacering får du maksimal synlighed og opmærksomhed fra brugerne.

Format: 320×160 px (bred/høj)

Banner på website og app: CPM 60

Annoncen er placeret mellem det redaktionelle indhold på websitet, tablet og mobilen. Placeringen af artikelbanner varierer, men annoncen fremstår altid synlig og klar for brugerne.

Format: 300×250 px og 320×320px (bred/høj)


Der kan kun leveres HTTPS / SSL-kompatible bannere. Bannere der kalder indhold via HTTP-protokollen risikerer at blive blokeret helt eller kun fremstå delvist.

Få mere information om CPM og udregning af priser her..

Preview ads website

Betalt fremhævning i nyhedsbrev: 3.800 kr.

Nyhedsbrevet København har pt. 44.400 modtagere og Arhus har pt. 9.000. Nyhedsbrevet sendes på onsdage.
Redaktionel omtale og foto af sted, arrangement eller konkurrence. Teksten i nyhedsbrevet kan have en længde på ca. 150 anslag inkl. mellemrum.

Foto/grafik format: 320×213 px og 600×380px.

Preview paid promotion newsletter

Betalt fremhævning på forsiden af site og app: 4.200 kr.

Redaktionel omtale og foto af et sted eller et arrangement.
Prisen er for 1 uges omtale på forsiden af Børn i byen sitet og app.
Teksten på forsiden kan have en længde på ca. 140 anslag.
Gennemsnit visninger på sitet pr måned er 500.000. Appen har 55.000 downloads.

Format: 300×200 px (bred/høj)

Preview paid promotion website

Betalt fremhævning i weekendguide: 3.000 kr.

Øverste placering i weekendguiden. Guiden annonceres med Jeres foto på forsiden af Børn i byen site og app. Story indlæg med swipe op til weekendguiden med jeres foto og henvisning til Jeres instagramprofil. Reach: 7.000

Foto/grafik: 1080×1350px (insta) + foto i horisontalt format (høj opløsning).

Preview paid promotion weekendguide

Udtalelser fra annoncører

“Børnefamilier er naturligvis et kernesegment for Zoologisk Have og Børn i Byen er et vigtigt medie ift at nå ud til netop denne målgruppe. Vi oplever Børn i Byen som et troværdigt medie og en professionel samarbejdspartner, som strækker sig langt for at sætte sig ind i Havens oplevelser og nye tiltag. Som noget helt særligt sikrer Børn i Byen at tage børnene i hånden, når de går på opdagelse i Haven, og vores tiltag bliver således betragtet fra både et børne- og voksen perspektiv, hvilket gør formidlingen mere relevant og autentisk.”

Henriette Povlsen, Marketing- og digitalchef, Zoologisk Have København

www.zoo.dk

“På Teatret Riddersalen har vi annonceret på Børn i Byen gennem de seneste ti år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi får god dækning og eksponering af vores aktiviteter, takket være de mange muligheder sitet tilbyder; kalender, fokuserede sektioner (f.eks. årets juleforestillinger, top 5-guides og tips, byens bedste, weekend i Kbh mv.) og fleksible annoncepakker.  Vi får hurtig respons hvis vi har spørgsmål eller brug for support. Backend platformen er brugervenlig, og det er nemt at oprette arrangementer.”

Anabela Lemos, Marketingansvarlig

www.riddersalen.dk

”For at få udbredt et solidt kendskab til Cinematekets film- og kulturtilbud for børn er vores samarbejde med Børn i byen en væsentlig del af vores strategi for at nå ud til den relevante målgruppe. Samtidig er kvaliteten og troværdigheden i alt, hvad Børn i byen leverer, helt i top. Børn i byen er professionelle og fleksible at samarbejde med, og vi modtager brugbar sparring om hvilke formater og kanaler, der bedst understøtter vores forskellige budskaber og kampagner.”

Johannes Nidam

Marketingansvarlig, Det Danske Filminstitut
www.dfi.dk

“Jeg synes det er super godt at annoncen blender så fint ind på siden – man tænker ikke ”ANNONCE”! Den indgår som en del af de arrangementer I fremhæver i øvrigt (selvom der står ”annonce”). Og så fik vi en del tilbagemeldinger fra børnefamilier, der netop havde set vores annonce hos jer – og det er jo rart at promoveringen virker efter hensigten.
Og så synes jeg faktisk at prisen er helt fair ift. størrelsen på annoncen og rækkevidden for jeres opslag. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi annoncerer i jeres nyhedsbrev.”

Kristina Bille Nielsen
www.esrum.dk
Esrum Kloster

“Nordsjællands Veterantog satser i høj grad på familier med mindre børn som sin primære målgruppe. Vore kunder skal have vilje og mulighed for at vise deres børn, hvordan jernbanerne fungerede, da ”farfar var ung”. Her er Børn i byen den rette partner i vores markedsføring. Annoncer i ugebrevet omsætter sig straks i direkte kontakt til vores hjemmeside. Det kan vi konstatere øjeblikkeligt.”

Mogens Gruelund
www.veterantoget.dk
Veterantoget

“Børn i byen er en vigtig kanal for os, når vi laver arrangementer. Børn i byens styrke er, at de når ud til de aktivitetssøgende børnefamilier i Storkøbenhavn knivskarpt og samtidig fremstår som et troværdigt medie.”

Mikkel Knudsen

Cirkusmuseet
www.cirkusmuseet.dk
Cirkusmuseet

“Vi har brugt Børnibyen nyhedsbrev til at sætte ekstra fokus på vores mange deals til børnefamilier. Målgruppen er helt rigtig og vi var meget tilfredse med både markedsføringen og salgsresultaterne.”

Anne Sofie Tiedemann Dal

Karen Blixen Museet
www.blixen.dk
Karen Blixen Museet


”Vi benyttede Børnibyen nyhedsbrev til, at sætte fokus på vores aktiviteter for børn i vinterferien 2019. Børnibyens platform passede godt til målgruppen, og var med til at sørger for mange besøgende på SMK i både uge 7 og 8.”

Bjørg Finsen

Statens Museum for Kunst
www.smk.dk