Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Ny på Børn i byen

Med 125.000 unikke brugere hver måned er Børn i byen danmarks støreste guide for børnefamilier.

Få introduktion til Børn i byen på under 2 minutter med videoen her:

Børn i byen – danmarks største guide til børnefamilier from Børn i byen on Vimeo.

Bliv synlig på Børn i byen

Vi tilbyder flere forskellige måder hvorpå din virksomhed kan blive fremhævet og mere synlig blandt de mange andre på sitet.
Læs mere om mulighederne for annoncering og omtale på Børn i byen her, og hør nærmere om Børn i byen klubben her.

Min virksomhed er blevet anmeldt på Børn i Byen. Hvad skal jeg gøre?

Tillykke! Nu hvor du er med i kampen, anbefaler vi at du personligt bliver involveret i Børn i Byen – primært som privat person, men også som én, der aktivt hjælper din virksomhed til at fremstå bedst på Børn i Byen.
Vi har lavet en simpel liste med hvad der virker og ikke virker for virksomhedsejere.

Hvad der IKKE virker:

 1. At du bruger beskrivelsen af virksomheden som reklameplads. Det skal så vidt muligt være en objektiv beskrivelse.
 2. At du anmelder din virkomhed anonymt eller får dine venner til at gøre det samme (se nedenfor for alternativer)
 3. At du overvurderer betydningen af en enkelt dårlig anmeldelse blandt flere gode. Det sker for selv den bedste virksomhed. Faktisk har brugere af Børn i byen givet udtryk for at negative anmeldelser får de positive til at fremstå mere troværdige og ærlige. Hvis der er mange negative anmeldelser af din virksomhed, er det selvfølgelig oplagt at bruge den feedback du får, til at forbedre virksomheden.
 4. At du går til modangreb på de mennesker der har skrevet negative anmeldelser om din virksomhed. Selvom det kan være fristende at svare igen, kan det sprede endnu mere negativitet (se nedenfor for et alternativ).
 5. At du tilbyder belønninger til dine kunder for at skrive positive anmeldelser af din virksomhed på Børn i byen. Denne form for snyd skaber misttillid hos både nuværende og potentielle kunder. Anmeldelser der er blevet lavet mod belønning overholder ikke Børn i byens guidelines for anmeldelser og vil blive fjernet.

Hvad der VIRKER:

 1. Opret dig selv som bruger på Børn i Byen, og engager dig på sitet (skriv nogle anmeldelser, upload et billede osv.). Du kan bruge Børn i byen til at vise, at der er et virkeligt menneske bag virksomheden.
 2. Tilføj billeder af din virksomhed og sørg for at informationerne er korrekte. Du kan rette informationerne på siden om din virksomhed.
 3. Anmeld din egen virksomhed og skriv tydeligt, at du er ejer (eller chef eller ansat). Åbenhed og ærlighed er vigtigt her, og vil være kritisk i forhold til at opnå respekt og tillid hos brugerne af sitet.
 4. Brug Børn i Byen til at takke folk der anmelder din virksomhed, men overvej at vent 48 timer med at svare på negative anmeldelser for at ride stormen af. Husk at sæt dig selv i brugernes sted, og vær opmærksom på at tonen i det du skriver nemt kommer til at lyde som et forsvar.
 5. Tag den feedback til dig som du får fra anmeldelserne, men husk at hver af dem blot repræsenterer en enkelt holdning. Det der betyder noget er det samlede billede, som anmeldelserne tegner.
 6. Overvej at bliv en del af børn i byen klubben. Læs mere her, hvis du er interesseret, eller send en email til Caroline på caro@bornibyen.dk