Trænger ungerne til en vild indendørs oplevelse i form af overdådig leg? Så smut i et legeland nær jer - vi har fundet fem af slagsen lige her!

Dino’s Legeland

Hvor: Industribuen 7D, 2635 Ishøj
Hvornår: Tirsdag - torsdag: 10.00 - 18.00. Fredag: 10.00 - 19.00. Lørdag: 9.00 - 19.00. Søndag 9.00 - 18.00
Pris: Tjek her

Slip ungerne løs i Dino´s Legeland - et 4000 m2 stort legeland, beliggende ved siden af ILVA i Ishøj. Her finder I kæmpestore legestrukturer med rutschebaner, trampoliner, elbiler, klatrevulkan, boldbane, cykelbane, skydebane, kælkebane, bumpercars og meget, meget mere.
 Der er desuden et stort separat legeland til de mindste fra 0 - 3 år, ligesom der er en stille forældrelounge og en stor café.
 Udover et sjældent set legeudstyrsstykke, byder Dino’s Legeland på en permanent dinosaurudstilling, med kæmpe dinoer i fuld størrelse, dinosaur-vægmalerier, samt lærerige infotavler om de store fortidsdyr.
 Her vil ungerne uden tvivl kunne underholde sig selv i et par timer, imens du/I får jer en kaffe og en sludder med de andre forældre i caféen eller loungen. 

LÆS OGSÅ: De 5 filmoplevelser

FUN CITY KIDS

Hvor: Hørkær 3, 2730 Herlev
Hvornår: Tirsdag - søndag 10.00 - 19.00
Pris: Voksne: gratis. Børn 0 - 18 år: 125 kr.

I legelandet FUN CITY KIDS finder I 4 etager fyldt med spænding og tempo, og noget for en hver alder. Der er bl.a. et stort legeområde kaldet "Farmen" for de mindste (1 - 5 år). Her kan der tumles med mor og far uden at man bliver tromlet af de store børn. De store børn kan til gengæld gå på opdagelse i "Den Sorte Borg" -  Danmarks vel nok højeste indendørs klatre stativ. Men de kan også prøve den helt mørkelagte "Dødsspiral" (hvis de tør), eller den 10 meter lange Lavastrøm, der flyder fra borgens indre.
De helt store børn, og voksne, kan boltre sig i "Sport og Spil"-hallen, hvor der bl.a. forefindes Wii-konsoller, bordtennisborde, airhockey, pool mm. 
Er man som forælder mere til en afslappet hyggestund, findes der dog også en café med vådt og tørt.

Puff’s legeland Funtasia

Hvor: Rødovrecentret, Rødovre Centrum 256
, 2610 Rødovre
Hvornår: Mandag - fredag: 12.00 - 19.00. Lørdag: 10.00 - 18.00. Søndag: 10.00 - 17.00. Skoleferier: 10.00 - 19.00

Pris: Tjek her

Legelandet Funtasia er dragen Puff's fantasiland. Her finder I et eventyrligt univers, hvor børnene kan lege og opleve, og hvor stedets venlige værter gladeligt holder øje med dem, så du kan shoppe i centret imens. Har du lyst til at deltage i legen eller hænge ud i caféen, er dette selvfølgelig også helt i orden.
Funtasias 850 m2 tilbyder en bred vifte af aktiviteter til alle aldre, som f.eks. trampoliner, rutsjebaner, boldbassiner og klatrestativer. Til de boldglade er der fodbold og basketball, og hvis der er kræfter tilbage kan de bruges på cykelbanen. Noget af det bedste ved Funtasia er når Dragen Puff kommer og hilser på alle sine gæster. Det gør han hver fredag eftermiddag og i weekenderne. 

LÆS OGSÅ: De 5 historiske steder

Capella Play Fields

Hvor: Fields, Arne Jacobsens Allé 12
, 2300 KBH S.

Hvornår: Mandag - fredag: 10.00 - 20.00. Lørdag: 09.00 - 18.00. Søndag: 10.00 - 18.00
Pris: Tjek her

Capella Play er sjov for hele familien - men mest for børn. Med over 1.000 km2 er Capella Play et fantastisk univers af legelandskaber, boldbaner og legepladser. Her kan børnene boltre sig på ruchebaner, klatrestativer, spejlvægge, boldområder, legeområder med klovne og figurer, samt et "fortryllet" interaktivt område med talende kommoder, bananer og kasseapparater med lyseffekter. Der er også en café i Capella Play med børnevenlige retter, samt mulighed for at holde børnefødselsdage. Parker eventuelt børnene her, og tag på shopping imens personalet tager sig kærligt af dem. NB! Få 50% på entréen i Capella Play Fields hver onsdag, som medlem af Børn i byen Klubben.

Blegdamsremisen

Hvor: Blegdamsvej 132 A, 2100 KBH Ø.


Hvornår: Mandag - torsdag 9.30 - 17.00. Fredag 10.00 - 17.00. 

Pris: Gratis for alle.

I den gamle sporvognsremises lokaler på Østerbro, ligger en unik indendørs legeplads med masser af muligheder og plads til leg, sjov og fysisk udfoldelse for børn. Legepladsen er Københavns eneste gratis indendørslegeplads, som giver førskolebørn adgang om formiddagen, og de større børn (op til 12 år) adgang efter kl. 12.30.
 I Blegdamsremisens lokaler findes der et indendørs legelandskab, en boldbane, bordtennis, sørøverskib, tovbane, lerværksted, naturværksted og et papir- og maleværksted. Der er desuden Playstation, pool, airhockey, billard, TV- og hyggerum, en café med køkken, samt diverse arrangementer afholdt af pædagogerne. 
To gange om ugen er der legestue, hvor man har rig mulighed for at stimulere sit 0-3-årige barn i samvær med andre. 

 

Foto: Remisen, Capella Play, Funtasia, fun City og Dino's legeland.