Rukya - Privat Børnepasser søger guldklump

  • Alle aldre

Privat børnepasser søger guldklump

Mit navn er Rukaya. Jeg er en sød kvinde på 50 år. Bor på skønne Amager i et dejligt rækkehus på 120 m2, tæt ved DR metro og buslinje 33.

Vi har vores egen have med masser af plads, hvor børnene kan lege. Derudover er vi ude 2-3 gange om ugen, hvis vejret tillader det. (Bondegården, legeplader, legestuer, zoo, blå planet) og mødes også med andre børnepasser.

Jeg har arbejdet som privat børnepasser i ca. 17 år.

Jeg lægger vægt med hensyn til det enkelte barn, da børn er forskellige og har forskellige behov. Masser af kærlighed, omsorg, opmærksomhed, og ikke mindst børnenes medbestemmelse er noget børn har tilfælles. Jeg nyder at være med til at give dem en rigtig god start på livet.

Kosten er sund og varieret mad. Børnene får hjemmelavet mad – vi spiser varmt mad hver dag. Drikke: vand/mælk

Mine åbningstider er som reelt fra kl 08:00 til
16:00. Andre åbningstider kan også være en mulighed efter aftale.

Hvad jeg kan tilbyde: ‬
- Røg og dyrefrit hjem.
- Sund, varieret og så vidt muligt, økologisk mad. Hovedsagligt varmt mad.
- Barnevogn at sove i. Dyne og pude. Der er mulighed for at sove både inde og ude.
- Masser af kærlighed, omsorg og tryghed.
I skal kun medbringe guldklumpen, så ordner jeg resten.

Jeg håber, at dette har vakt interesse, så ring endelig eller send mig en SMS.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Knus Rukaya

Tlf nr: 50 11 69 53

Se vores hyggelige ture og andet her på min side:
https://m.facebook.com/privatpasningamager/

Anbefaliner:

“Vi har haft vores søn hos Rukaya i 1 år fra han var 10 måneder gammel. Hun har været fantastisk, givet ham det ekstra opmærksomhed og tilpassede en hverdag der også passede ham og hans tempo.
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Rukaya.
Rukaya er en super sød smilende kvinde, aldrig syg, laver masser af sund lækker, hjemmelavet krydret mad, som børnene elsker!
Ude på tur i hendes ladcykel dagligt, hvor hun giver dem mange spænde oplevelser og masser af udeliv.
Kæmpe anbefaling hvis i leder efter et sted for jeres barn med en rolig tryg start.” (Kathrine Maisch)

“Vi er altid trygge og glade ved at aflevere vores datter Mariam hos Rukaya. Børnene får altid lækker og sund mad som Rukaya laver selv. Rukaya virker meget engageret i hendes arbejde og hun har stor erfaring med børn, pædagogik og sundhed. Rukaya skaber et roligt og hyggeligt rum for børnene, hvor der er plads til en lærerig hverdag. Nogle børn trives godt i et mere hektisk miljø i vuggestuen, men for vores datter har det været helt rigtigt, at give hende en rolig og tryg start hos Rukaya. Mariam taler også ofte om Rukaya derhjemme, hvilket viser hendes glæde over hverdagen der. Vi er meget begejstrede for Rukayas arbejde, og vi kan kun anbefale hendes private pasning. Kh Alberte og Ali” (Alberte Karrebæk Berri)

“Rukaya Hamade
Jeg giver Rukaya mine varmeste anbefalinger. Vi har været lykkelige for at have vores datter hos hende. Det har føltes som at overlade vores barn hos et familiemedlem ?
Rukaya er varm og kærlig og nærværende og så er hun professionel og ved meget om pædagogik og børns psykologi, så hun er altid god at tale med. Hun laver fantastisk mad og børnene leger i hendes lille have. Rukaya tager også meget på tur og mødes med andre dagplejemødre og børnegrupper. Vores barn har derfor oplevet den perfekte balance mellem et trygt og roligt miljø i dagligdagen og samtidig oplevelser ude og sammen med flere børn. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted til vores datters første år. Tak, Rukaya ❤?”

Faciliteter

    • Pusleplads
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben

Mere i private børnepassere