Teater Hund & Co | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Teater Hund & Co

16388407 1441718292527859 3503087385772876552 n normal620
Teater Hund & Co
Serridslevvej 2 (KRUDTTØNDEN)
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

TEATER HUND & CO. er et moderne københavnsk teater for både børn og voksne, stiftet af erfarne teaterfolk fra den danske teater-, performance- og dansescene.

Karakteristisk for TEATER HUND & CO. er, at børne- og voksenpublikummet prioriteres lige højt. I det kunstneriske arbejde lægges der vægt på at arbejde temabaseret, og at forestillingerne altid er nyskabelser både hvad angår form, proces og udtryk.

Både krop og hjerne bruges ligeværdigt som arbejdsredskab til at udvikle historier og forestillinger, som er menneskeligt genkendelige og samtidig åbner for nye tankevaner. Dét der sker på scenen skal have en relevans i mødet med publikum. Både små og store mennesker skal gå ud med en vægtig oplevelse, der kan spire til refleksion og være med til at udviske skel og skabe en frugtbar dialog om vigtige emner for individet og for samfundet.

Du kan godt regne med, at en forestilling fra TEATER HUND & CO. vil:
- gå både i hjertet og i hjernen
- være båret af et dybereliggende tema
- være præget af høj professionalisme på alle niveauer
- inspirere til refleksion, håb, handling, og tro på livets mangfoldige muligheder
- være båret af både det visuelle, følelsesmæssige, intellektuelle og sansepåvirkende

Siden starten i 2003 har teatret formået at placere sig på niveau med de bedste i teaterfolks, publikums og pressens bevidsthed.
Fra og med 1. januar 2017 er teatret Lille Storbyteater i Københavns Nordvestkvarter. I den forbindelse er navnet TEATER HUND ændret til TEATER HUND & CO. og teatret er gået i et nyskabende samarbejde med instruktøren Petrea Søe om at skabe et nyt teaterhus, der sætter kunsten i højsæde ved at tage publikum alvorligt. Et dynamisk teater, der behandler livets store spørgsmål gennem empati, vildskab og frihed og som ønsker at gestalte store abstrakte teorier om livet og det at være menneske på en måde, så publikum genkender sig selv.

Teatret ledes af en bestyrelse og fast tilknyttet er kunstnerisk leder for børne- og familieteaterafdelingen Methe Bendix (instruktør og dramatiker), kunstnerisk leder af voksenteaterafdelingen Petrea Søe (instruktør og co-dramatiker), skuespiller Anne Dalsgaard, event og outreach Maria Suh og administrativ leder og producent Kenneth Gall.

Teater Hund & Co. bor på biblioteket på Rentemestervej i en flot guldbygning tegenet af COBE arkitekterne. Pt afsøges mulighederne i KBH NV for at etablere en teaterscene.

Kilde: https://www.facebook.com/pg/www.teaterhund.dk/about/?ref=page_internal

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt