Tandlæge Lisbet Schrøder

Tandregulering koebenhavn normal620
Tandlæge Lisbet Schrøder
Valby Langgade 185, 1tv.
2500 Valby
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Tandlægeklinikken Lisbet Schrøder er beliggende i det centrale Valby, nærmere bestemt på Valby Langgade. Klinikken har eksisteret på adressen i over 80 år, og har lige så længe den har eksisteret altid haft et personale, der har fokus på at give kvalitetsbevidste og skånsomme tandbehandlinger.

I klinikken har tandlæge Lisbet Schrøder blandt andet på at tilbyde en rolig og behagelig børnetandpleje for Københavns børn. Her lægger hun vægt på at barnet og forældrene begge føler sig i trygge hænder, og derfor giver hun sig god tid til at tale med begge.

Tandlæge Lisbet Schrøder tilbyder derudover også de fleste tandbehandlinger for voksne, og har særlige kompetencer inden for tandregulering i sin klinik i Valby, København.

Er du på udkig efter en tandlæge i Valby, vil du blive modtaget af et venligt personale, når du besøger Tandlæge Lisbet Schrøder. Har du spørgsmål til en behandling, eller ønsker du at blive ny patient, skal du altid være velkommen til at ringe til dem. Du kan ringe på 36 16 41 16 eller via mail til adressen mail@lisbetschroeder.dk.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.