Storm over Ramasjang på Østre Gasværk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Storm over Ramasjang på Østre Gasværk

Sor 600x380 maj uge34 normal620
Storm over Ramasjang på Østre Gasværk
Nyborggade 17, 2100 København
2100 København Ø
Se kort
4-18 år
125/185 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Onkel Reje, Hr. Skæg og Motor Mille blæser publikum omkuld, når de for første gang nogensinde står sammen på scenen i en ny magisk og fortryllende teateropsætning på Østre Gasværk Teater. Forestillingen præsenteres i samarbejde med DR.

STORM OVER RAMASJANG er en musikalsk eventyrforestilling, der minder os om, at det er i samspil med hinanden, at magien opstår. At det er de skæve, mærkelige og forunderlige karaktertræk, der får os til at stå stærkt i stormvejr, så længe vi har blik for, at der skal være plads til at blæse med hver vores styrke.

Forestillingens handling Onkel Reje er rejst fra den velkendte Ramasjang-ø uden sine trofaste følgesvende Hr. Skæg og Motor Mille, i håbet om at blive herre over sin helt egen, eventyrlige ø. Men på øen møder han den snedige og ensomme Frøken Storm, der med lokkende sirene-sang får Onkel Reje til at gifte sig med hende, spise jordskokker og oven i købet gå i bad!

Ramasjangvennerne er villige til at gøre alt for at finde deres gode gamle ven og få bragt ham tilbage på sikker grund. Men hvad de ikke ved er, at Frøken Storm er en heks med magiske kræfter, der med sit blæsevejr kan trylle Motor Milles mod bort, blæse smilet af Hr. Skæg og få Onkel Reje til at gøre mærkelige ting…

Vil det lykkes Ramasjang-vennerne at befri Onkel Reje fra Frøken Storm? Eller går det hele op i hat og briller, når den modige Motor Mille skal samarbejde med den søde og rolige Hr. Skæg?

Kom og vær med når Motor Mille og Hr. Skæg skal redde Onkel Reje tilbage til Ramasjang-øen!

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt