Simon Peters Kirke | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Simon Peters Kirke

Dsc 3742.lille normal620
Simon Peters Kirke
Kastrupvej 155
2300 København S
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Simon Peters Kirke er en bykirke med mange forskellige aktiviteter for børn og unge - og deres familier. Bl.a.:

BABYSALMESANG
Babysalmesang er en enestående måde at stimulere barnets sanser, motorik og generelle udvikling ved hjælp af sang, dans og rekvisitter. Samtidig får du som nybagt forældre mulighed for at møde andre forældre fra området. Aldersgruppe: 3 mdr.-1 år+.
Se vores hjemmeside for mere information om tider og tilmelding.

SMÅBØRNSRYTMIK
Vi hopper og danser, synger salmer og børnesanger, siger rim og remser, spiller på tromme og rasleæg. Alt sammen for at styrke barnets sanser, motorik, musikalitet og sprog. Aldersgruppe: 1-3 år. Vi mødes på onsdage kl. 16.30-17.15. Tilmelding nødvendig.

MUSIKALSK LEGESTUE
Hver den sidste lørdag i måneden kl. 10-11 er der legestue i kirken for børn og deres familier. Vi leger, synger og spiller musik sammen. Alle er velkomne. Ingen tilmelding.

BØRNE- OG UNGDOMSKOR
Kom og vær med i et af Simon Peters Kirkes tre børne- og ungdomskor. Vi synger, leger og hygger, mens vi arbejder seriøst og målrettet frem imod at deltage i koncerter og familiegudstjenester. Aldersgruppe: Fra folkeskolens 0. klassetrin til 9. klassetrin. Se vores hjemmeside for mere information om tider og tilmelding.

FAMILIEGUDSTJENESTER
Vi holder løbende familiegudstjenester, som er særligt tilrettelagt for familier med børn. Familiegudstjenester holdes typisk i forbindelse med højtider og gerne med deltagelse af kirkens dygtige kor.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt