papero | Børn i byen - hvad skal vi lave?

papero

Screen shot 2017 09 25 at 09.31.11 normal620
papero
Nansensgade 67
1366 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Papero er et formidlingsværksted, der kan rumme børn og unges eksperimenteren og leg med kunstens mangeartede udtryk. Værkstedet er åbent både for skoler, virksomheder og private, der kan få besøg af eller selv besøge Papero, og få mange forskellige oplevelser med kunst og kunstens udtryk. Formålet er at give plads til indsamling og bearbejdning af forskellige indtryk, både i skole- eller arbejdsliv og fritiden, samt redskaber til at sætte sit eget præg på det omliggende samfund.

Papero er mig: Charlotte Selvig Svensen underviser og kunstner. Jeg er uddannet lærer og har arbejdet 15 år i lilleskoleverdenen med kunstneriske processer, improvisation og kreativitet, før jeg i 2014 blev freelance tegner og bestemte mig for at fokusere på kunst og formidling.

Kunsten er en passion for mig og at skabe plads til den i alle menneskers liv er en hjertesag. Hvad enten det er min egen kunst, skolebesøg, værkstedsforløb eller

voksenarrangementer så handler det om at tænke nyt og handle. Altid med blik for mange fag og virkeligheder.

Jeg er altid åben for at imødekomme ønsker til spændende forløb og deltager gerne i udvikling og udformning af projekter.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt