Nina Vadmand

Img 20180503 100756 normal620
Nina Vadmand
Telemarksgade
2300 København S
Se kort
0-3 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Jeg er en kvinde på 47 år, jeg er gift og har 5 børn, hvoraf de tre yngste er hjemmeboende.

Hos mig får I en pålidelig og engageret dagplejer. Jeg lægger stor vægt på sprogstimulering, musik og udendørs oplevelser. Vi bestræber os på at være ude, så snart vejret tillader det, om det er i vores store, aflukkede gård, på en legeplads i området, Zoologisk Have, Vestamager Naturcenter eller andre steder, vi kunne finde på at besøge. Dog er der  også plads til en hyggedag hjemme, hvor vi læser bøger, synger, laver rim og remser, hører musik mv. Alt foregår på børnenes præmisser , og vurderer jeg om morgenen, de ikke er i humør til at tage afsted, eller vejret ikke er venligt, bliver vi hjemme og hygger.

Vi bor i en stor lejlighed, hvor der er god plads til leg, og et værelse, børnene kan tage middagsluren(e) i. Vi har en sød hund, som dog ikke vil komme i kontakt med børnene, med mindre, der er et pædagogisk formål med det. Dog kommer den ofte og hilser på og siger pænt farvel.

Jeg går op i, at børnene har en stabil, forudsigelig og tryg hverdag, og at I forældre ved, hvad vi skal lave i løbet af ugen. Indkøringen skal være tryg, og børnene skal have mulighed for at danne relationer med hinanden, og derfor ser jeg helst, at jeres barn skal gå her min. et halvt år, gerne længere tid.

Jeres egenbetaling er 3725 kr. pr. måned + tilskuddet fra kommunen, som pt. er 6275 kr, i alt 10.000 kr. Der kan søges om søskenderabat gennem kommunen, men desværre kan der ikke søges om fripllads.

Jeg er forudbetalt.

Børnenes kost er varieret og sund, og brødet er ofte hjemmebagt.

Pasning foregår i mit hjem på 96 m2 på Amagerbro. 5A og 350s  går lige til døren, 2A Amagerbro metro, 500 m herfra.

Åbningstider er mandag til torsdag 7.45 til 16.15 og fredag 7.45-15, og jeg holder fri den første fredag i måneden, samt afspadsering.

Som selvstændig børnepasser står jeg for alt papirarbejdet.

Skriv en mail for aftale om et møde. n.vadmand@gmail.com

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Christina

Jeg vil give Nina min bedste og varmest anbefaling. Vores datter startet hos Nina sidste år (2018) og blev passet af hende i år. Jeg fortryder på ingen måde at vi startede med en dagpleje, det gjorde bare vores datter mere parat til at komme i daginstitution. Nina er sød, omsognsfuld og plejende. Nina er rigtig god til at tage på ture med børnene, hvilket vi har syntes har været rigtig dejligt. Vi har kun gode ting at sige om Nina og man skal ikke tøve med at vælge hende.