Nina V

Img 20180503 100756 normal620
Nina V
Amagerbro
2300 København S
Se kort
0-3 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Ledig plads 11.11 2020 samt til foråret 2021.

Jeg er en kvinde på 49 år, jeg er gift og har 3 hjemmeboende børn.

Hos mig får I en pålidelig og engageret privat passer. Jeg lægger stor vægt på sprogstimulering, musik og udendørs oplevelser. Vi bestræber os på at være ude, så snart vejret tillader det, enten i vores store lukkede gård, på en legeplads i området, Zoologisk Have, Vestamager Naturcenter eller andre steder, vi kunne finde på at besøge. Dog er der  også plads til en hyggedag hjemme, hvor vi læser bøger, synger, laver rim og remser, hører musik mv. Alt foregår på børnenes præmisser , og vurderer jeg om morgenen, de ikke er i humør til at tage afsted, eller vejret ikke er venligt, bliver vi hjemme og hygger.

Vi bor i en stor lejlighed, hvor der er god plads til leg, og et værelse, børnene kan tage middagsluren(e) i. Vi har en sød hund, som dog ikke vil komme i kontakt med børnene, med mindre, der er et pædagogisk formål med det. Dog kommer den ofte og hilser på og siger pænt farvel.

Jeg går op i, at børnene har en stabil, forudsigelig og tryg hverdag, og at I forældre ved, hvad vi skal lave i løbet af ugen. Indkøringen skal være tryg, og børnene skal have mulighed for at danne relationer med hinanden, og derfor ser jeg helst, at jeres barn skal gå her min. et halvt år, gerne længere tid.

Jeg stiller et bredt udvalg af legetøj og kreative ting til rådighed for børnene, og møder dem fordomsfrit i deres interesser og personligheder.

Jeres egenbetaling er 3899 kr. pr. måned + tilskuddet fra kommunen, som pt. er 6301 kr, i alt 10.200 kr. Der kan søges om søskenderabat gennem kommunen, men desværre kan der ikke søges om friplads.

Jeg er forudbetalt.

Børnenes kost er varieret og sund, og brødet er ofte hjemmebagt. Men der er også plads til en is indimellem.

Pasning foregår i mit hjem på Amagerbro, kort fra bus 5C og Amagerbro Metrostation.

Åbningstider er mandag til torsdag 8.00 til 16. og fredag 8.00-15, og jeg holder fri den sidste fredag i måneden.

Som selvstændig privat passer står jeg for alt papirarbejdet.

Skriv en mail for aftale om et møde. n.vadmand@gmail.com

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt