Kærlige hænder-privat børnepassere

Graphicstock baby boys and girls with facial expressions illustration hggorgzjtl sb pm normal620
Kærlige hænder-privat børnepassere
svendelodden, 1
2400 København NV
Se kort
0-3 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Kærlige hænder
Ledig plads

Kære forældre.
Mangler dit/jeres guldklump et dejligt sted at være, hvor vi hygger, leger, synger, danser, får læst historie op og tager på udflugter, samt masser af knus og kærlighed, så er vi de helt rigtige personer til at passe dit kære barn.

Vi er 2 kollegaer, der er godkendt til 8 børn. Vi har valgt at slå os sammen for at skabe et større fællesskab, hvor der bliver fokuseret på sociale aktiviteter for børnene.
Her er lidt om os;
Latifa er en 43-årig behagelig kvinde med masser af erfaring med børn, da hun har arbejdet som pædagogmedhjælper, samt beskæftiget sig med børn fra 0 -18-årige i Børne - og Ungdoms tandplejen, som uddannet klinikassistent i 10 år. Hvorfra hun har min udvidede førstehjælp. Hun er kærlig og tålmodig og har selv 4 børn på henholdsvis 10-18 år.
Habiba er en 48-årig kærlig kvinde, som også har masser erfaring med at passe børn i eget hjem og har tidligere arbejdet i en vuggestue. Hun er uddannet sosu-medhjælper og har før arbejdet i et plejehjem. Hun har derfra masser af erfaring med omsorg og nærvær. Hun har selv 5 børn i alderen 5-27 år.

Vi lægger stor vægt på en tryg og rolig hverdag, hvor nærvær, leg og udvikling er i centrum. Her findes ingen dag med stress, da der skal være plads til omsorg og anerkendelse. Det er vigtigt for os, at børnene trives, som var det børnenes eget hjem. Vi er opmærksom på at børn er forskellige og har individuelle behov i hverdagen, fremfor en skemalagt hverdag.

Vi leger, sanse og udforsker hverdagen sammen.

Der bliver serveret varmt mad hver dag, samt frugt og brød om eftermiddagen efter barnets middagslur. Der vil blive serveret morgenmad hvis tiden er knap i særlige tilfælde og at det ikke nås hjemmefra.

Vi befinder os i hjertet af Nordvest med gode transportmuligheder. Vi bor ved biblioteket på Rentemestervej, hvor vores ture gå dertil. Vi benytter os af de nærliggende legepladser og grønne områder. Vi gå til rytmik, hvor de blandt andet også får mulighed for at lege og udfolde sig samt socialisere sig med andre børn.

Vi har et 100 % rygerfrit hjem og ingen husdyr.

Har vi vækket din/jeres interesse for evt. pasning af dit barn og ønsker du/I en mere detaljeret og personlig samtale, kan vi kontaktes på
Tlf. 93 86 03 63
E-mail: latifa-bouya@hotmail.com

Med venlige hilsner,
Latifa & Habiba

Anbefalinger:

Vi havde vores søn hos Latifa fra han var 9 til 18 måneder og vi elskede hvert eneste øjeblik. Vi udskød vores vuggestueplads 2 gange, for at have lidt mere tid hos Latifa.
Vi fandt Latifa på opslagstavlen og fra første møde, havde vi en fantastisk mavefornemmelse. Og rigtig nok, hun var den helt rette til at passe Cooper.
Fra første dag følte vi og Cooper sig helt trygge i Latifa’somgivelser og det var fantastik at opleve en dreng der var så glad og begyndte at pege når vi kom tæt på boligen om morgen og var ligeså glad når vi hentede om eftermiddagen.
Latifa var i indkøringsfasen rigtig god til at fornemmelse af hvad Cooper var klar på og tog en dag af gange og helt efter hans hoved. Og det tror jeg helt klart var med til, at vi fik den bedste indkøring. Det gik hurtigt og på intet tidspunkt følte vi at Cooper ikke var klar eller med på hvad der skete.
Latifa er fantastisk, til at have gode rutiner, der giver børnene tryghed, men samtidig også masser at stimulering med bibliotek, rytmik, sang og leg, legeplads og legestue. Men hvis hun kan mærke på børnene at en hjemmedag er bedst, så hygger de i hjemmet.
Latifa er virkelig god og investeret i de børn hun passer og er god til at fortælle om deres dag og være opmærksom på deres behov.
Vi kan varmt anbefale Latifa, og hun er meget savnet.

Hilsen
Cooper, Blake og Carina

Vi har været så heldige, at vores datter Silja er blevet passet af Latifa og hendes søster Habiba. Latifa er ikke alene en fantastisk varm og dejlig person, som vores datter lynhurtigt knyttede sig til og kom til at knuselske. Hun er også utroligt tjekket og planlægger langt ud i fremtiden, så man som forælder i god tid ved, hvornår hun holder ferie osv. Gang på gang har Latifa og Habibas ambitionsniveau for, hvad de små poder skulle opleve desuden imponeret os. Hver uge går de små til rytmik til stor glæde og fornøjelse for dem. Uanset vejret tager Latifa dem med på ture til forskellige legepladser, Zoo og Zoologisk museum. Og til fødselsdage og afskedsfester, disker hun op med hjemmebagte boller og sukkerfri muffins. Jeg tror, man skal lede længe efter en lige så fantastisk børnepasser, og det er med en klump i halsen, at vi nu har takket ja til den vuggestueplads, som vi ellers troede var drømmepladsen. Vi kan med andre ord på det aller-, allervarmeste anbefale Latifa og Habiba.

Bedste hilsner
Thomas Hebsgaard og Julie Hjerl Hansen

I perioden 1. juni- 15. september 2018 er vores datter Rita blevet passet hos Latifa. Vi valgte denne løsning, da Rita ikke fik vuggestueplads.
De 3½ måned Rita har været hos Latifa har været helt fantastiske - både for Rita og for os som forældre. Rita har aldrig været ked af at blive afleveret hos Latifa og vi har altid fået en glad og tilfreds pige hjem igen. Latifa er meget engageret, rolig og kærlig omkring børnene, og vi kan tydeligt mærke, at Rita har følt sig helt tryg ved at være hos hende.
Latifa er rigtig god til at kombinere udflugter, rytmik og ture på legeplads med hjemlig hygge, ro og leg. Hun har desuden meget fokus på det enkelte barns behov og sovemønster. Latifa har været utrolig stabil, hvilket betyder meget, når man skal have hverdagen til at fungere.
Vi har altid fået en kort opsummering af Ritas dag, når vi har hentet hende, og derudover har Latifa været god til at sende billeder fra dagen. Det er rart som forældre at få information om vores datters trivsel og se billeder af en smilende og tilfreds pige. Det giver os som forældre en dejlig ro og tryghed.
Rita skal starte i vuggestue nu, hvilket giver mest mening for os, da hendes storebror går samme sted. Det var dog ikke et nemt valg at tage hende ud af Latifas pasningsordning. Vi kommer alle sammen virkelig til at savne Latifa.
Vi kan derfor klart anbefale Latifa. Hun har givet Rita den bedste start på pasnings-livet.
Kærlig hilsen
Rita, Kristian og Sofie

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt