Is-land Dessertbar

Island klovneis 1200x800 normal620
Is-land Dessertbar
Gammel Køge Landevej 22
2500 Valby
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Is·land dessertbar kan du få spændende isdesserter, fx den sjove klovneis eller isdesserten Storm.
Storm er en omrøring, hvor man selv vælger tre lækkerier, som bliver rørt sammen med is. Der er et stort udvalg toppings og hvis man vælger en Storm isdessert, så er der over 70278 forskellige kombinationer.

Deres bestseller indeholder: Friske jordbær, Daim & cookie dough. Isen er ren kvalitet lavet på rigtig mælk.
Is-land lægger stor vægt på at være en børnevenlig butik. De har et lille legehjørne for de små, højstole og puslebord. Så kan man selvfølgelig nyde en kop kaffe mens børnene leger.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Helene

Simpelthen dybt hen i vejret at man få smurt en løgn i hovedet -flere personalet vil ikke give rabatten, da de har fået afvide af indehaveren at det kun er børn under 12 pr som kan opnå rabatten. På børn i byen app står der at det er indehaveren af kortet som opnår rabatten ved køb-altså mig/voksen. Yderemere kræver de køb af deres is påtrods af at de ikke kan informere om allergener -herunder gluten holdige toppins. Her er beskeden at man ‘bare’ må vælge noget personalet tror er glutenfri, da de ikke har bøtter/kasser eller poserne fra de toppins de har modtaget toppins i -herunder slik/chokolade mf. (Det er ikke lovligt...).

Er dybt rystet over at være blevet tvunget til at købe en is fordi personalet havde presset de ud af maskinen og var ligeglade med allergener -påtrods af at jeg forinden havde spurgt om de havde glutenfrie toppins og fik svaret: ja, men først skal du vælge en is smag og så viser jeg dig hvilken toppins der er uden gluten bagefter... simpelthen ikke i orden at gøre overfor en allergiker !