De Forenede Sejlskibe | Børn i byen - hvad skal vi lave?

De Forenede Sejlskibe

Front banner compressed1 normal620
De Forenede Sejlskibe
Toldbodgade 31, 5. sal
1253 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

De smukke, klassiske træskibe skal ikke bare beundres fra kajen. Kom med om bord og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vælg mellem kortere sejlture med eller uden sejl eller halve og hele dage på havet. Velkommen om bord - uforglemmelige oplevelser venter forude.

Havnerundfart

Tag på en unik havnerundfart i Københavns Havn med et af De Forenede Sejlskibes smukke træskibe. Det er en stor oplevelse at sejle i havnen med en af vore skonnerter med udsigt over kajkanten – et perfekt alternativ til en kanalrundfart nede i små, lave motorbåde.

TURSEJLADSER

Tag på tursejlads med et af De Forenede Sejlskibes skonnerter og få samtidig et indblik i vore maritime traditioner. Når kursen er lagt for dagens tursejlads, inviteres alle til at sætte skibets store sejl. Det er en sjov opgave at være fælles om.

Klimavenlig sejlerferie

En sejlferie med De forenede Sejlskibe er en aktiv og klimavenlig ferie på et historisk sejlskib med skipper og besætning. De har styr på det hele, og du bliver inddraget i sejlerlivet om bord. Hvis I er en hel familie, kan I booke en skonnert helt for jer selv.

Kilde: https://www.deforenedesejlskibe.dk/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt