Byens Bazar Søborg

Sk rmbillede 2017 08 24 kl. 14.43.21 normal620
Byens Bazar Søborg
Rosenkæret 43
2860 Søborg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Byens Bazar er en spændende form for loppemarked – en åben markedsplads, hvor du lejer en stand og får solgt dine ejendele, mens du selv holder fri. Ingen fremmede i dit hjem, ingen brudte aftaler. I Byens Bazar foregår handlen i tørvejr og trygge omgivelser. Du lejer en reolstand eller et mindre gulvareal, hvor du opstiller dine ejendele med stregkode-prismærker på. Du kan have 50-100 ejendele til salg på samme tid, også dem du normalt ville smide ud, eller som er for små til at forsøge at sælge.

Byens Bazar har indkøbskurve og kasseapparater ligesom i supermarkedet. Her er prøverum, pakkeborde, testborde og mulighed for at sidde ned. Du kan hver morgen få en e-mail om, hvordan salget går. Efter endt lejeperiode får du en e-mail med opgørelsen af dit salg, og overskuddet overføres direkte til din bankkonto.

Byens Bazar bekæmper ’smid-væk’-mentaliteten ved at skabe trygge rammer for køb og salg af brugbare genstande. Byens Bazar henvender sig til mennesker, der ser en økonomisk, miljø- og samfundsmæssig gevinst i at bevare ting med en funktionel værdi og give dem nye liv i nye hjem.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt