BOUNCE

718b6402 normal620 lukket normal620
BOUNCE
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

BOUNCE – SÅ MEGET MERE END TRAMPOLINER!
Free spirits unleashed – er vores motto. En revolution som vil få dig til at slippe stress, jag og kedelige hverdagsrutiner for et øjeblik og i stedet smide hæmningerne og oplade batterierne. Vores mission er, at inspirere til bevægelse, skabe kreativitet og samspil mellem mennesker!

BOUNCE vender op og ned på din verden, bogstaveligt talt! Vægge bliver gulv og tyngdeloven ophæves. BOUNCE er verdens mest innovative adrenalinpark med nogle af Danmarks allerstørste og mest avancerede trampoliner, udfordrende forhindringsbaner og specialområder til freerunning og parkour.

BOUNCE er en international revolution, som voksede frem i Melbourne, Australien tilbage i 2012 og nu har spredt sig ud over det meste af verden. Vi er en af de største og absolut bedste indendørs trampolin- og actionparker med mere end 28 arenaer over hele jorden. Og flere kommer hele tiden til!

BOUNCE er en samlingsplads for alle aldre. Det mærker du med det samme på atmosfæren, menneskene, rytmen og aktiviteterne. Vi har masser af sjov og oplevelser for hele familien. Ingen forkundskaber kræves og du bestemmer selv niveauet for dit besøg.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt