Bank- og Sparekassemuseet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bank- og Sparekassemuseet

Indgang til museet e1540820226828 normal620
Bank- og Sparekassemuseet
over gaden neden vandet 11
1414 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Et besøg på Bank- og Sparekassemuseet er et kig ind i 1800-tallets bankvæsen. Museet giver dig hele historien om en tid, hvor bankerne fik større og større betydning i den danske og internationale finansverden.
Et besøg i Bank- og Sparekassemuseet er et kig ind i 1800-tallets bankvæsen. Museet giver børn og voksne indblik i en tid, hvor bankerne fik større betydning i dansk og international finansverden. Du kommer også indenfor i Privatbankens første direktør C.F. Tietgens kontor, hvor du kan lære en af Danmarks betydeligste finansmænd bedre at kende.

Udover den faste bank- og sparekasseudstilling kan vi også præsentere en særudstilling, der markerer Christianshavns 400 års fødselsdag. Mere end nogen anden bydel har Christianshavn haft mange ansigter. Fra forsvarsværk og uafhængig købstad over rige købmandsgårde og mørk slum. I dag deler finansvirksomheders glasfacader pladsen med de idylliske kanaler og Christianias alternative livsstil.

Selve museet har til huse i likørproducenten Peter F. Heerings gamle produktionslokaler. Museet råder derfor over en charmerende og velholdt vinkælder med originale tønder, fra da produktionen af Cherry Heering kirsebærlikør foregik i gården.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt