Fortunens ponycenter

Billede 119 normal620
Fortunens ponycenter
Ved fortunen 33
2800 Kongens Lyngby
Se kort
2-7 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Er ungerne hoppet med på hestedillen? Så forkæl dem med en tur til Fortunens Ponycenter. Her kan selv helt små børn udleve drømmen om at ride på en ’rigtig levende’ hest. Ponyerne er godmodige, så selv om man ikke har de store hestekompetencer, kan man sagtens selv trække pony og rytter rundt i skoven. Stedet arrangerer også daglige ture for større børn og øvede ryttere.

Trækponyerne koster 100 kr. for en halv time og 150 kr. for en time.

For yderligere oplysninger om priser og holdture ring eller tjek hjemmesiden.

Fortunens Ponycenter tager ikke imod dankort.

Åbent mandag-fredag kl. 12 til solnedgang og lørdag-søndag kl. 9 til solnedgang.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Har i mine teenage-år flere gange redet ture i Dyrehaven på fortunens heste og ponyer og det har været OK hver gang. MEN, skal du leje trækpony'er til dine smålinger, så bør du vide lidt om heste og deres adfærd...

trine

jeg syntes at ridecentert er helt perfekt hestene trives på en KÆMPE fold og prisen er billigt når man tænker på at der er et turpas med til bakken i prisen dem der styre ridelejren er også super søde !!1

MIRA ANDERSEN hold din mund det passer IKKE !!! og gør det alle jer andre som siger noget som er løjn!!

Mira

Tag aldrig derhen hvis du går ind for dyrevelfærd!!! De dyr har det så usselt, ejerne går kun op i at tjene penge på dem, intet andet.
De fleste af deres heste har et dårligt væsen.

Find heller Lis Bondes hesteudlejning i Hillerød. Det er Fedt! Billigere for en time, hestene går på en stor lækker fri fold, og kan ALLE enes. Og der er heste til alle slags mennesker, små børn, voksne øvede, handicappede!

Tine

Vi havde en meget uheldig oplevelse med Fortunens ponyer. Vi lånte 2 ponyer en til vores datter på 3 år og en til min søn på 6 år. Min mand trækker begge heste da min datter ikke vil op med det samme, ejerne ser at vi trækker afsted på den måde altså side om side med de to ponyer. (jeg går i sikker afstand fra ponyerne med min datter) De første 5 min gik ponyerne pænt ved siden af hinanden, dog med afstand. Pludelig bider den ene pony ud efter den anden og så er fanden løs. Den hest min søn sidder på stejler og den anden vender rundt og sparker ud efter den min søn sidder på. Alt går meget hurtigt og min søn kommer på en eller anden måde ned af sig selv og løber væk. Mit mand står mit i det hele og er heldig ikke at blive sparket af den lille sure pony. Heldigvis sker der intet udover at alle er meget forskrækkede, vi går tilbage med 2 grædende børn, får vores penge igen uden problemer. Det var en kedelig oplevelse som jo nok gør at vi ikke springer på den igen, desværre. konceptet er ellers godt.

Birgitte

også fantastisk for voksne med lyst til en tur i skoven for øvede eller begyndere.
jeg prøvede det sidste år..
Skøøønt!!!! og dyrehaven er jo bare et smukt terræn!!
Prøv det!!

Pernille

Det lyder som et super godt sted at tage hen for lige at prøve om ungernes interesse nu også er oprigtig :O)

Trine

super sted med nogle rigtig søde heste :-)

Pernille

Supersted, hestene er så gode som dagen er lang, -og dyrehaven er jo altid hyggelig med masser af bambier...

Katrine

Der må jeg simpelthen ud med min lille pige

Maria

Fantastisk sted som børnene elsker. Samtidig er det billigt set i forhold til, hvad man bruger på en ridetur i f.eks. zoo, som kun varer 1 minut. Her koster det 100 kr for ½ time på hesteryg.

Anonym

De små ponyer er bredere end de er høje, så faren får at falde af er ikke så stor:-) Jeg er kommet der fra min datter var ca. 2½ og hun elsker det stadig.

Thomas

Vældigt hyggeligt at gå en tur med børnene på pony i dyrehaven. Ponyerne har helt sikkert deres egen vilje og mening om hvor de vil gå ;-)

Kan klart anbefales.

Christina

Dejligt sted for dyreelskere. Min søn elsker stedet. Ridehjelme kan lånes.