YOGAMUDRA

Morbabyyogaimfv normal620
YOGAMUDRA
Strandgade 36 D, 2.
1401 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

YOGAMUDRA findes på to adresser:
Christianshavn - Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K
Østerbro - Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø

Vi tilbyder YOGA FOR GRAVIDE, som er egnet for hele graviditeten.

Vores MOR & BABY yogahold tager udgangspunkt i klassisk Hatha yoga, men vi arbejder aktivt med åndedrættet i bevægelserne a la vinyasa/flow. Vi laver YOGA FOR MOR til at styrke og smidiggøre kroppen, til at mindske spændinger fra amning og løft af baby, for følelsesmæssigt overskud og mentalt velbefindende. Vi laver YOGA FOR BABY, som stimulerer barnets kropsfornemmelse og motoriske evner, forbedrer åndedræt, fordøjelse og søvn, og som er glæde og leg. Samhørigheden jer to imellem stimuleres gennem sang, berøring/massage og fælles yogaøvelser. Undervisningen slutter med afspændig og tid til babypleje (amning, bleskift, osv.). Da babyerne inddrages aktivt i undervisningen, er de altid velkomne med mor på yogamåtten - eller på tæppe ved siden af. Alternativt kan baby sove i lift i et tilstødende rum eller i sin barnevogn i vores stille gård (husk evt. babyalarm). Man kan starte seks uger efter fødslen, og holdene begynder med jævne mellemrum.

Børn og yoga er et magisk mix! Derfor har vi også BØRNEYOGA på programmet for de lidt større børn. Børneyoga forudsætter ikke kendskab til yoga, hverken hos barn eller forældre.

For oplysninger om hold og priser ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Judith

Bedste og billigeste Yoga sted i København! De er super søde!

Annedorthe

Har nu været til de to første gange "Mor-baby yoga" i de skønne, skønne lokaler på Christianshavn og det har været en rigtig god oplevelse for både mig og min søn, som lå og smilede begge gange og sov så dejligt bagefter.

Bodil, som underviser på dette hold, skaber med sit nærvær, sin ro og store yogakendskab de helt rette rammer for mor og babyer.

De varmeste anbefalinger herfra.

Lotte

Jeg har både gået til gravidyoga og mor-baby-yoga i en periode fra august 08 - maj 09 hos Bodil - og har været rigtig glad for begge dele. Generelt gælder det, at Yogamudra kan tilbyde dejlige omgivelser, en engageret underviser, god stemning - en gang balsam for sjælen oveni den fysiske træning.

GRAVIDYOGA var især godt sidst i graviditeten, da jeg måske stadig havde for meget energi og "god form" til de mange rolige øvelser i starten af graviditeten. Men når der først er godt med vægt fra maven, en øm lænd, tykke ben osv. er det fantastisk at bruge 1½ time på at arbejde sin krop igennem og arbejde med vejrtrækning. Efter mange dage på arbejdet, hvor der især til sidst var lidt stress på inden barsel, gik jeg ud af døren efter yoga med ro i kroppen og et smil på læben.

MOR-BABY-YOGA har både været fysisk og mentalt dejligt - og jeg har taget en masse gode øvelser for både mig selv og min baby med hjem - og god inspiration til hvad, man kan lave de mange timer på "legetæppet" med baby, som faktisk også har en god funktion og ikke "bare" er underholdning. Og så har det været rigtig, rigtig hyggeligt! - og værd at tage langt for (fx 5 zoner med s-tog som jeg har gjort :-))

marianne

Yoga for gravide hos yogamudra er virkelig dejligt. Der er lidt forskel på programmet - alt efter hvilken lærer du har.
Ud over, at det selvfølgelig er super rart at møde andre gravide og dele historier med, så er det rart at få rørt kroppen på en måde, der passer perfekt til gravide.
Især gennem sidste halvdel af graviditeten har det været dejligt med gravidyoga, da anden idræt bliver stadig mere besværligt.
Endeligt er det dejligt at få sat fokus på åndedrætsteknikker til fødslen.

Caroline

Yogamudras lokaler indbyder virkelig til nydelse - der er en skøn, fredfyldt stemning. Jeg har kun været til "voksen-yoga" hos Yogamudra, men jeg vil bestemt tro at deres yoga for børn og gravide er godt.