Zoologisk Museum

Zoomus  dinobørn large normal620
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø
Se kort
Alle
50/95 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I Zoologisk Museums udstillinger kommer man tæt på dyr fra hele verden. I livagtige landskaber møder du orangutangen i regnskoven, løven på savannen og moskusokser på den arktiske tundra. Udstillingerne viser også danske dyr og forhistoriske dyr som mammut, uldhåret næsehorn, steppebison og kæmpehjort, der engang levede i Danmark. I Oceanhallen, der er museets største sal, kan man se skeletterne af nogle af verdens største hvaler.

Der er en skolestue, hvor man kan spise medbragt mad.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Mine drenge var helt opslugte :) Den nye udstilling "Det dyrebare" var super god. De fik hilst på dinosaureren MISTY, men det helt store var kaskelothvalen fra Henne Strand. Vi så også en ny film om netop kaskelothvalen, og bagefter blev der vist kaskelottænder, barder, maveindhold osv. Så fedt når børn må røre og det benyttede de også i stor stil i "rørerummet" med alle dyrene, kranier og knogler. Afslutningsvis fik vi lavet dinosaurtænder i gips i Børneværkstedet. Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse for vores sønner. Vi voksne blev helt nostalgiske over alt det vi selv kan huske vi så som børn ;) Eneste minus var, at der er rigtig mange her i efterårsferien. Vi stod i kø i en halv time inden vi kom ind, men da museet er så stort, føltes det ikke crowded derinde.

m

super museum med meget at se på og tale om for børn i alle aldre

Louise

Elskede Zoologisk museum som barn og det er stadig en sand fryd at være der med min datter, som heldigvis deler min begejstring for stedet.
Der er dele af museet som er den samme som dengang og så er der særudstillinger, pt. med edderkopper og andet kryb.
Museet har stadig en cafe, hvor man kan købe enkle retter og is! og ellers er der mulighed for at medbringe madpakke og spise ved borde og bænke i et lokale næsten ved siden af cafeen.

Kristine

Total retro museum! Unger elsker det og jeg mindes min skoletid hvor vi beskuede mamutten. Dejligt at mine døtre også får mulighed for at opleve det. Hurra for den taktile oplevelse...

Louise

Dejligt at få lov til at røre når man er på museum. Det er også spændende for de små at finde dyr i isen.

Cathrine

Et fantastisk hyggeligt og overskueligt museum for både små og store børn, samt forældre. Det er helt klart et af vores foretrukne steder i byen.

Marie

Et super godt museum til efterårs/vintermåneder. Vi ønsker os årskort dertil...
Rigtig godt med røre-afdelingen, og synes personalet er super imødekommende, selvom jeg kom med en knap 1 1/2 årig dreng, som egentlig ikke helt ku' være med til de de lavede i "skolestuen"
Og dejligt at man selv kan tage mad osv. med. Synes nemlig ikke caféen var noget at råbe hurra for, hverken ifht. udvalg, priser, kvalitet eller betjening - men sjovt med tegnebordet...

Gunvor

Helt klart mit yndlingsmuseum for børn og voksne i følgeskab. Giver altid anledning til mange gode snakke og hyggelige stunder.

Mette

Spændende sted for både børn og voksne, og specielt skønt fordi børnene får lov til at vende og dreje og nærstudere i skolestuen

Frederikke

Super museum med mange gode oplevelser både for store og små.

Betina

Fedt museum for både børn og voksne.

Trine

Et rigtig godt museum til lidt ældre børn

Ingrid

Dejligt sted for selv meget små børn. Her ser de dyrene helt tæt uden de bevæger sig og løber væk. Der er også en "røre-afdeling" hvor alle dyr må aes. Og så er der heller ikke stopfyldt af mennesker, så det er helt uden stress.

Stine

Jeg må indrømme, at jeg var noget overrasket over, hvor hurtigt vi var igennem udstillingen. Det blev på den måde et ganske dyrt besøg. Oskar var til gengæld meget imponeret over de mange dyr - især dem, der måtte røres ved.

Jeg vil dog tro, at vi alle vil få mere ud af det om et års tid.

Aina

Spændende - sidste gang var det især ubåden med de mange knapper der skulle udforskes.

Lotte

Lidt nostalgi til mor og nye oplevelser til min store datter her på Zoologisk Museum. Fin nisse-skattejagt til jul.
Det er ikke sidste gang, vi har været her :)

Sara Monique

Jeg har idag været afsted på Zoologisk Museum med tvillingeklapvogn - der skal de altså have en medalje for at man må have sin egen vogn med rundt. Det giver klart mine børn som ikke er gående den bedste oplevelse af stedet.

Cirkelin på 1 år nød at kravle omkring og stille sig op ad vinduerne og kiggge på de flotte udstoppede dyr. Flere gik rundt med lommelygter så der blev lyst lidt op i de mørke rum.

Hvalkælderen var åben og skulle være fantastisk, men min tvillingevogn kunne desværre ikke gå derind :-(

De har jo "renoveret" øverste etage og det er bare blevet så flot med udstoppet dyr i loftet og mange flere dyr at se.

Cafeen var ganske fin, ok priser og ikke grill-mad, synes jeg jo er dejligt når jeg har små børn der absolut ikke får den slags.

Skøn tur!

Sandra

Meget fint museum, men også lidt uhyggeligt syntes min 3-årige datter. Hun havde det svært med de mørke udstillingsgange, hvor man kan høre en løve brøle i mørket, men hun var glad for at klappe alle de udstoppede dyr, som var beregnet til det, men havde svært ved at forstå, at det så ikke var alle dyr, man må klappe.

Skeletafdelingen kunne vi slet ikke komme igennem - hun var alt for bange for "dinosaurus", så det var lidt synd og Darwin-udstillingen som var på plakaten, da vi var der kunne vi slet ikke komme ind i, da hun fik øje på et abeskelet.

Så vi venter nok et års tid med at komme tilbage.

Pernille

Dejligt museum, som er gode til at finde på udfordringer til ungerne, -vi har fx lige været til skattejagt fordi dyrene var gået på besøg hos hinanden mens natkustoden var faldet i søvn, -pludselig var der en kænguru hos sneleoparden osv.

Masser af klappedyr for de mindste, der står Katinka det meste af tiden...

Også dejligt at man kan købe sund mad i cafeteriet!!

Natascha

Et dejligt sted for børn og voksne, hvis man har et videbegærligt og nysgerrigt barn. Man kan snildt bruge en formiddag eller en eftermiddag på at nå igennem alle udstillinger, samt få spist de medbargte madpakker. Souvenirbutikken er også et hit hos vores 3½årige. Vi bor et stenkast derfra, så knægten har fået årskort, og os forældre er stadig studerende og har derfor GRATIS adgang :-)

Anonym

Endelig et af de steder hvor de serverer andet end burgere og hapsdogs til børn! Her er noget for børn i alle aldrer og klart et besøg værd.

Frederikke

Museet har ikke forandret sig meget siden 80'erne men det er nu stadigvæk hyggeligt. Nyt er dog skoletjenesten, hvor der er mulighed for at klappe div. udstoppede dyr, kigge i mikroskoper, tegne, læse i alverdens dyrebøger mm. Et godt sted både for de helt små og skolebørn. Der er endvidere mulighed for at medbringe sin egen mad - der indrettet et særligt lokale hertil. Alt i alt en rigtig god oplevelse både for min 1-årige,min 5-årige og min 8-årige.

Julie

Skønt sted også for helt små børn - masser af dejlige tæppebelagte gange, man kan gå og løbe på, og masser at se på!

Christina

Udstillingen var fin, men hurtigt overstået. Anbefaler at man selv tager mad med da kantinen er rigtig dyr og har meget lidt at byde på. Du skal ikke regne med en heldagstur til zoologisk museum.

Peter

Masser af udstoppede dyr fra hele verden i flotte tableauer. For de mindste er der en lille samling af danske dyr (mus, hare, egern, ræv, pindsvin, muldvarp), der gerne må klappes. Hyggeligt lille cafeteria.
Alt i alt et velegnet sted til at slå et par timer ihjel på en kold regnvejrsdag.