Zoologisk Museum | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Zoologisk Museum

Misty detdyrebare zoologiskmuseum statensnaturhistoriskemuseum jensastrup 1800x1200 normal620
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø
Se kort
Alle
50/105 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

På Zoologisk Museum kommer I tæt på dyr fra hele verden. Her kan I udforske naturhistorien blandt mammutter, hvaler og forhistoriske kæmper.

Den 17 meter lange dinosaur, Misty, byder jer velkommen i udstillingen ’Det dyrebare’ med museets mest værdifulde skatte indsamlet på ekspeditioner til hele verden gennem mere end 400 år.

Gå i Charles Darwins fodspor i udstillingen om evolution og besøg Naturhistorisk Laboratorium med aktiviteter for hele familien. Her kan I hygge jer sammen ved tegnebordet, klappe udstoppede pelsdyr, studere eksotiske insekter under mikroskop og løse opgaver i kraniestudiet.

Museet har en fin frokoststue i forbindelse med udstillingerne, hvor I kan spise jeres medbragte mad, samt en biograf, som viser museets egne filmproduktioner. Kig også forbi museumsbutikken og suppler din egen samling af naturskatte.

SIDSTE CHANCE I EFTERÅRSFERIEN 2022

Gå ikke glip af muligheden for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 gode år lukker for besøgende den 23. oktober 2022. Det sker som led i forberedelserne til åbningen af en nye stor museumsbygning, der om nogle år samler hele Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have.

Se aktiviteter og efterårsferiens program på https://zoologiskmuseum.dk og læs mere om det nye museumsbyggeri på https://nyt.snm.ku.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér