Slyngeskolen Online | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Slyngeskolen Online

Slyngeskolen online course9b normal620
Slyngeskolen Online
Østerbrogade 56D
2100 København Ø
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Er du gravid eller er blevet mor inden for de seneste 12 måneder? Er du frustreret over at bære din baby på armen hele tiden? Ville du ønske, at du kan tage en ”timeout” fra din rolle som mor?
Er du bange for, at du ikke er tilstrækkelig som mor? Kæmper du med dårlig samvittighed, fordi du har brug for mere ‘ego’-tid? Hos

Slyngeskolen Online lærer du at slynge din baby, så du får frie hænder og has på den dårlige samvittighed, mindre gråd og et værktøj til at stimulerer din baby – helt uden du behøver tænke over det. Slyngeskolen Online er et kursus i at bruge slynger, hvor du blandt finder ud, hvilken slynge, der passer til dig – og du får trin for trin-vejledning i, hvordan du bruger for eksempel strækvikle, fastvikle, ringslynge og mei tai. Du får også ubegrænset adgang til rådgivning fra Nadia Kristensen (slyngerådgiver og stifter af Slyngeskolen) via brevkassen og teleklasser.

Slyngeskolen Online indholder den viden og de teknikker, som Nadia har undervist i på live workshops siden 2011. Nu er det blevet pakket i lækre videoer lige til at gå til, når det passer dig, og hvor det passer dig. Og til en pris hvor alle kan være med.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér