Tranquebar

B6r5313 normal620
Tranquebar
Borgergade 14
1300 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Det er lige før et besøg hos Tranquebar i Borgergade kan gøre det ud for en miniferie. Man får i hvert fald en stærk følelse af at være under eksotiske himmelstrøg, når man entrer den på én gang hyggelige og super trendy rejseboghandel og café. Udover en god cafe latte og alverdens rejsehåndbøger har Tranquebar specialiseret sig i salg af fair trade-produkter fra tredjeverdenslande. Og blandt dem kan man finde fint og utraditionelt legetøj, som man med helt ren samvittighed kan putte i (stof)indkøbsposen.
Man kan også købe gode kaffebønner, økologisk honning og andre lækre delikatesser med hjem.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Aina

Dejlig butik - sådan lidt huleagtig. Jeg føler mig i hvert fald rigtig godt tilpas og kan finde mange skønne bøger og ting

Karen

Købte den fedeste og flot farvestrålende hængekøje som bryllupsgave til et vennepar. Stor nok til at hele familien kan bruge den på én gang! og de er superglade for den.

Kanya Natasja

En tur på Tranquebar - så har du næsten været ude at rejse! Her er bøger i massevis, musik, legetøj, smagsprøver osv. fra hele verden.
Butikken er et fantastisk sted at gå ind, hvis man vil have inspiration til en rejse, vil have et eventyr med, eller bare vil suge til sig af farver og dufte. For børn er der spændende billedbøger med flotte fotografier og tegninger, farvestrålende legetøj - incl. små trommer o.lign (som man gerne må spille på i butikken) og meget andet. Personalet er hjælpsomme og yderst kompetente. Her er virkelig fede ting - og en hyggelig café i den ene del af butikken. På Kulturnatten er der masser af arrangementer derinde også.

Caroline

Så god shoppingoplevelse! Jeg var på Tranquebar i går med Viggo for at købe gaver til et par børnefødselsdage - og det var virkelig en perfekt oplevelse. Barnevognen parkerede jeg indenfor i butikken uden problemer (der var 3 barnevogne i cafeen udover vores). Viggo kravlede rundt på gulvet og kiggede på sjove trælegesager - og jeg fandt nogle fine gaver til alle børnene (alle fairtrade!) med en meget velbrygget cafe latte i hånden.

Caroline

Der er en rolig og varm stemning i den rummelige cafe. Man får lyst til at blive hængende i timevis, og der er maser af ting i butikke, som børn kan kigge på. Hvis man ammer er det et rigtig godt sted - cafeen er stor og man kan finde et roligt hjørne.