Dyrelyde på Solbjerg plads

Img 0039 normal620
Dyrelyde på Solbjerg plads
Solbjerg plads
2000 Frederiksberg
Se kort
2-4 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

De frederiksberg’ske dyrelyde er ikke sådan lige at identificere, når man haster af sted med indkøb og barnevogn på en travl hverdag. Men er man i følgeskab med en lille størrelse, der insisterer på at benytte eget bentøj – i eget tempo – kan man høre adskillige rovdyrsbrøl på pladsen bag Frederiksberg Centret og videre nedad stien, der munder ud i Nordre Fasanvej. Under vejdækslerne er der nemlig indlagt dyrelyde fra junglen, som helt kan henføre små, nysgerrige størrelser i en rum tid. Og fra trækronerne lyder de sødeste pip – også selv om der ikke lige er nogen fugle i nærheden.

I Frederiksberg Centret er der toiletter og pusleplads, og den børnevenlige café, Druedahls, ligger lige ved nedgangen til metroen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Rikke

Spændende plads i byen.
Jeg er specielt vild med "Osasen" lige ved Handelshøjskolen og det rislende vandfald ved biblioteket!

Christina Helle

Pladsen er et fantastisk eksempel på, hvordan man også kan lave byfornyelse! Både voksne og børn får en (positiv) overraskelse, når de går hen over pladsen. Nogle dage er det dyrelyde, der kommer op gennem pladsels riste - andre dage er det havlyde - og endnu andre dage er det såkaldt "Brønd-musik". Sælsomt, fantasifuldt og udfordrende. I love it! :o)

Adam

Efter en dejlig gåtur på den grønne sti skal vi altid lige forbi Solbjerg Plads for at høre dyrelydene. Det bliver specielt sjovt at gætte sig frem til om fulgelydene vi hører kommer fra træene der omkranser pladsen eller fra brønddækslerne...

Caroline

Hvis vi trænger til en anden oplevelse end den lokale legeplads, tager vi hen til pladsen og lytter til dyrene under jorden. Min datter på 2 1/2 år er meget betaget af det - hun tror virkelig der er dyr under jorden! Det er en fint (og gratis!) udflugtsmål, som kan kombineres med mange andre børnevenlige oplevelser lige i nærheden.