Vanløse Udflytterbørnehave

Imag0123 normal620
Vanløse Udflytterbørnehave
Floras allé 16-18
2720 Vanløse
Se kort
3-6 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Vanløse Udflytterbørnehave er en institution, hvor børnene er glade for at være, hvor forældrene er trygge ved at overlade deres børn til et personale, der sammen skaber et godt og alsidigt pædagogisk miljø, samt en god og alsidig arbejdsplads for personalet.

Vi er en personalegruppe, der har arbejdet sammen i mange år og har en stærk kultur og mange traditioner. Vi prøver at lave balance i personalet, således at vi er lige mange af hvert køn.

Det vigtigste er, at her er plads til at lege, da vi mener, legen er det centrale for handlinger og al udfoldelse. Legen er simpelthen en forudsætning for, at børn kan udvikle sig til sunde, voksne mennesker.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Sidse Marie

Vores datter startede i Vanløse Udflytterbørnehave d. 1 august 2012 og vi har været så glade for hendes overgang fra vuggestue- til børnehaveliv. Vigtigst, er hun så tilfreds med sin børnehave og hun glæder sig hver dag til at komme hen til bussen og afsted.

Udflytteren ligger i smukke og landlige rammer i idylliske Spanager og legepladsen er et kapitel for sig med 8000 kvm spækket med bålplads, svævebane, gynger, fodboldbane, jordhøjen som er sej at bestige sommer som vinter, sandområde og skov, skov, skov!

Indendøre er Udflytteren en ganske traditionel omend noget ældre børnehave, som lader til at fungere rigtig fint i det omfang børnene er inde.

Både børn og voksne har taget rigtig godt imod os og vi mærkede straks fra start den gode stemning omkring denne lidt særlige måde at gå i børnehave, så selv om vi ikke som sådan er typiske friluftsfolk hos os, så stortrives vores pige i de fantastiske rammer udflytteren tilbyder.

malene

Vi har en dreng, der snart skal forlade Vanløse Udflytterbørnehave for at starte i skolen. Vi var meget i tvivl, da vi i sin tid fik anvist udflytterbørnehaven pga de faste møde og afhentningstider. Men har egentligt ikke haft brug for kortere dage og har aldrig haft behov for at hente et sygt barn ved institutionen. Tværtimod har vi nu en dreng, der har udviklet sig enormt motorisk, som næsten aldrig er syg og som dagligt glæder sig til at komme afsted for at lave bål, finde dyr, passe køkkenhave eller lave trælegetøj med pædagogerne. Pædagogerne er meget engagerede og er gode til at udvikle børnenes kompetencer.

Så kan varmt anbefale stedet.

Kom ned og besøg børnehaven eller få en snak med forældrene ved bussen...

Lisa

Det at ens lille barn ligepludselig er stor og skal starte i børnehave er en stor ting, især følelsesmæssigt. Derfor er det for mig utrolig vigtigt at man finder et sted hvor man føler en tryghed for ens barn. Min søn på 3år har gået i udflytteren i knap 4 måneder nu, men der gik ikke to dage inden jeg fik den trygheds følelse. Dette er især takket været det fantastiske personaleteam der er i udflytteren men også hele miljøet i og omkring udflytteren. Der er virkelig fokus på barnet som et individ der er igang med at udvikle sig selv på alle tænklige måder, samt er der fokus på barnet som en del af en større enhed der skal socialiseres og skabe relationer. Omgivelserne giver rig mulighed for at understøtte dette alt dette. Hvor er det fantastisk at de vigtige børnehave-år kan finde sted sådan et sted!

Tina

Jeg har mine tvillinger i denne børnehave og jeg er virkelig glad for det stabile og erfarne personale. De fysiske rammer indendørs er som enhverv anden institution, men med et dejligt personale, der har været med til at forme og skabe denne børnehave. Det store areal udendørs med køkkenhave, bålplads, golfvogn og svævebane giver børnene gode muligheder for at udvikle både fantasien og motorikken.

Tina

Jeg har mine tvillinger i denne børnehave og jeg er virkelig glad for det stabile og erfarne personale. De fysiske ramme indendørs er som enhverv anden institution, men med en dejligt personale, der har været med til at forme og skabe denne børnehave. Det store areal udendørs med køkkenhave, bålplads, golfvogn og svævebane giver børnene gode muligheder for at udvikle både fantasien og motorikken.