BabySigning

Babysigning faces 300x270 normal620
BabySigning
Vordroffsvej 63, 1.sal
1900 Frederiksberg C
Se kort
0-2 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

BabySigning er designet til at stimulere dit barns sproglige udvikling ved brug af tegnsprog, musik, sang og leg.

BabySigning er en kombination af rytmik og tegnsprog. Vi bruger en masse skønne danske og internationale børnesange, rim og remser. Vi spiller på instrumenter, og leger med en masse spændende legetøj. Og frem for alt - så lærer vi babytegn!

BabySigning giver dig og dit barn mulighed for at kommunikere med tegnsprog, og da vi lærer gennem sang og leg, vil I på en nem og sjov måde lære op mod 80 tegn på 8 uger.

Nye hold starter i Oktober. Det er muligt at tilmelde sig hold på Frederiksberg, Østerbro og Islands Brygge. Der er plads til barnevogne, amning, at pusle og til at tage en kop kaffe efter holdet.

Du kan tilmelde dig og dit barn fra dit barn er ca. 6 mdr., og frem til 2 år. Læs mere og tilmeld dig et af holdene på www.babysigning.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lica

Vi har været til intro-time hos BabySigning i Århus og fik egentlig et rigtig godt indtryk af konceptet. Dog var min søn på det tidspunkt 10 mdr. og havde alt for meget krudt i bagen til deres babyhold selvom det går op til 12 mdr. Der var simpelthen for mange "stillesiddende" aktiviteter. De lovede, at der ville blive oprettet et tumlingehold, men dette er ikke sket endnu.
Jeg kunne dog godt finde på at starte på et BabySigning-hold med den næste bebs, da vi har været utroligt glade for de tegn vores dreng har lært herhjemme og det samtidig er rigtig hyggeligt med sanglegene.

Mette

Hmmm.... blev præsenteret for babysigning på sidste messe i Øksnehallen. En over-ivrig instruktør kørte løs om fordelen ved at babyen/tumlingen kan gøre sig forståelig uden verbalsprog. "Det er jo fx. smart at baby kan give tegnet for "træt" eller lignende" sagde instruktøren og holdt hænderne under hovedet/kinden for at vise tegnet... hvorefter prinsessen viftede ivrigt med sine små hænder og glad råbte "dinge-liiinge-liiiiiiing" for lige at vise fagten for "væggeur", som hun har lært fra en børnesang i vuggestuen...

Irene

Lyder spændende - det er klart noget jeg vil overveje

Sandra

Det lyder rigtig godt, men nu er min yngste blevet 2 år, så det er for sent, men vi har haft meget glæde af de babytegn, som vi har lært på DVD og gennem bøger. Vi har haft en del færre frustrationer med babytegn på banen end vi havde med storesøster uden babytegn.