Det Lille Musikhus

Pr ve maillogo navn primary article
Det Lille Musikhus
Brolæggerstræde 14 B
1211 København K
Se kort
0-7 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Det Lille Musikhus tilbyder musik/rytmik/underholdning for børn og voksne ved musiker og musikpædagog Marina Stelina

BABYMUSIK - BØRNEMUSIK - BABYRYTMIK - BØRNERYTMIK :

Giv’ dig selv og dit barn en musikalsk oplevelse.
Bossa nova, blues, vals og cha cha cha. Et musikalsk Eldorado med masser af instrumenter, farverige rekvisitter, dans og teater. Marina; Bratsch klaver og harmonika :-O

Voksen og barn:
Tirsdage kl.10.30. Baby 7-12 mdr.
Tirsdag kl.12.00. Baby 3-6 mdr.
Lørdage kl. 10.00. 1 ½ - 3 år
Lørdage kl.11.15. 3-4 ½ år
Søndag kl.10.30 1 ½ - 3 år
(Udvalgte søndage -enkelt sessions)

Man kan søndag komme enkelte gange send en mail.

Arrangement varighed: 50 min.
120 kr. et barn og en voksen begrænset antal pladser.
www.detlillemusikhus.dk

RESERVER/BOOK pladser på
kontakt@detlillemusikhus.dk
telefon:
Marina: 52780129 Lørdag
Line:26271791

P.S. Hvert år har vi Copenhagen Jazz Festival:
Sessions for babyer, børn og voksne. Duo, trio, kvartet og vokaljazz/world (eftermiddag, tidlig aften)
Kaffe, te, kager, vand, øl, vin.
Kapacitet 50-60 personer.

Line afholder musikalsk efteruddannelse MUSICAL METHOD for pædagoger og andre musikglade mennesker.

Lokalet udlejes også til div. arrangementer

TRUT TRUT

Vi ses
Hilsen Line

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Stine

Line laver musik med ungerne - ikke for dem. Har gået til babymusik med både storebror Fredeik, der nu er 3 år, og i dette forår med lillebror Villads på nu 6 md. Frederik har sunget og nynnet og danset til musik lige siden, han mødte Line og hendes evne til at åbne for ungernes interesse for og glæde ved musik. Han elsker stadig sangene, som vi ofte synger derhjemme. Lige så skønt var det at opleve Villads være fuldt koncentreret og optaget af musikken hos Line. Gør dit barn en tjeneste og kickstart deres glæde ved musikken gennem et kursus i baby- eller børnemusik i det lille Musikhus.

Charlotte

Min søn Eskil og jeg har gået på Lines babyhold (fra han var 3 mdr), og det kan kun anbefales. Eskil elsker det, og elsker Lines tilstedeværelse og kreative sind. Alle babyerne er helt fascinerede af hende (og Alfons Åberg dukken ;-)).
Line præsenterer et fantastisk program specielt tilpasset alder, og med en blanding af gamle viser/sange/sanglege og hendes egne fantastiske sange, som vi er helt vilde med. Hun kombinerer sangene med fysiske øvelser, og aktiv deltagelse tilsat visuelle effekter. Babyerne ESLKER det. Vi kan kun anbefale, og hopper garanteret også på holdene efter han bliver 12.mdr.

Lotte

Line er en vidunderlig underviser, hun formår at fange børnene og tage dem med ind i fantasiens og musikkens verden. Der er ingen tvivl om at musikken, sangen og legen er med til at udvikle børnene på mange niveauer. Vi glæder os hver lørdag morgen til at det er Line-tid og så er det skønt at Line har lavet sin egen musik, den nyder vi meget herhjemme - Det er musik vi alle kan lide at synge og danse til. Vi glæder os til rigtig mange musik oplevelser i fremtiden. Hilsen Lotte

Therkel

Det er et sjovt og intelligent program, Line har sat sammen til de 1½-2½-årige med bevægelse, sang og spil, solo og ensemble. Når Daví synger så meget hjemme, som han gør, er det sikkert fordi den lille ugentlige dosis har lært ham at udtrykke sig i melodier. Og så er det elementært sjovt for både drengen og hans far. "Musik idag?" er gerne det første, han spørger om, når han slår øjnene op lørdag morgen. Det er meget værd.

Isabella

Ønsker du at opleve dit barn smile,danse, udvikle sine sanser og motorik kan jeg varmt anbefale Det Lille Musikhus. Med en god portion faglighed, talent, varme og kærlighed spiller Line den dejligste musik for de små.
Vi er en mødregruppe der har tilmeldt os holdet for de 3-6 mdr og vi nyder at komme der hver tirsdag og se vores babyer grine og udforske en verden af farver, dans og musik. Og så er det bare ekstra plus point at vi bagefter kan tale sammen om de gode oplevelser vi deler med hinanden og vores babyer.

Laura

Line Gaardmand forstår med sin varme, musikalitet og humor at tryllebinde sine små orkestermedlemmer i Det Lille Musikhus. Vores lille 1-årige datter kan efterhånden ”synge” med på Lines sange, lave fagter og danse i takt til den lækre musik. Som musikelsker kunne jeg ikke ønske mig noget bedre, og om mor kunne jeg ikke ønsker mig noget skønnere!!