Karen - pædagog

Img 0780 normal620
Karen - pædagog
Sixtusvej
2300 København S
Se kort
0-3 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Jeg har stoppet som børnepasser og jeg ønsker alle forældre og børnepasser lykke til med pasning

Ledig plads snarest.

Har jeres barn behov for tryghed i hverdagen hvor hverdagen er genkendelig for barnet og de andre børn i gruppen hvor der er mulighed for at udforske og iagttage.

Her i dagplejen er der tid til at udforske verden og opleve verden. Vi er meget ude og bruger de lokal legepladser. Her får vi opleve det danske vejr. Enten en dejlig solskinds dag hvor der er højt til loftet eller en dejlig dag hvor det blæser og bladene flyver omkring os. Alt er skønt for de små at opleve og mærke.

I dagligdagen er der tid til at lære at drikke af kop eller at bruge en ske. Her er der tid til at smage på maden og være social ved spise situationer. Her er der tid til leg og sang og udforske sin krop. Her er der tid til at være barn sammen med 3 andre børn og en voksen. Her er der tid til at have det sjovt.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i Steiner børnehaver i 10 år samt været privat børnepasser i 4 år. Jeg bruge min pædagogik i hverdagen og hjælper og støtter børnene. Har selv 3 drenge alder 4-18 år har kat.

Passer i hjemmet, i en villa lejlighed tæt på lergravsparken st.

Har åbent Mandag - Torsdag 08.00-16.00 Fredag 08.00-15.00

Hvis i syntes det er noget for jeres barn kan i kontakte mig på mail. kalanguak@yahoo.dk

Længere nede kan i læse anmeldelser fra forældre.
Hilsen Karen Andersen

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Astrid

Karen har passet vores datter i over et år. Det begyndte som en nødløsning, da vi ikke kunne få en vuggestueplads, men vi endte med at udskyde vuggestuestart gang på gang, da vi ikke kunne forestille os nogen, der var bedre til at tage sig af vores barn end Karen. Karen er en dygtig pædagog, der sørger for, at børnene trives og er trygge, samtidigt med at de udfordres både fysisk og sprogligt.
Vi har bl.a. været glade for, at de er ude hver dag, og at de bruger meget tid på at snakke og synge sammen. Derudover er det en utrolig stabil ordning med faste rytmer og meget få sygedage hos både børn og børnepasser. Karen er desuden eminent til at tage individuelle hensyn til det enkelte barn og se hvert enkelt barns personlighed som en styrke.
Vi kan meget varmt anbefale Karen til andre forældre.

Karen

Ledig Plads

Jeg er uddannet Steiner pædagog og har 10 års erfaring som sous chef samt leder i Steiner børnhaver i Farum samt på Amager. Har 3 drenge på 16,12 samt 3 år. Passer i hjemmet i en villa lejlighed tæt på lergravsparken st.

Jeg har de sidste 2 år været privat børnepasser og er rigtig glad for det. Det som jeg syntes er dejlig som pædagog samt mor er at når dagen er endt hos mig har jeg mærket og set børnene. Her i min ordning er der tid til hver enkel barn samt der er tid til at lærer at drikke af kop, spise med gaffel eller selv at tage sko af og på. Vi er ude hverdag på de lokale legepladser og tager også i Kongenshave eller andre længere ture når børnegruppen er klar til det. Hvis i syntes det er noget for jeres barn kan i kontakte mig på mail. kalanguak@yahoo.dk
Længere nede kan i læse anmeldelser fra forældre.
Hilsen Karen Andersen

Annika

Efter endt barsel, manglede vi stadig at få vores datter passet og var vi derfor nødt til at finde en privat dagplejemor. Vi var så heldige at finde Karen, og vi har aldrig fortrudt vores valg. Vi er så glade for Karen, at vi har udskudt vores vuggestueplads to gange. Vores datter som nu er 1½ år stortrives og vi kan se, at hun er rigtig glad for sin dagplejemor. Vi håber også at vores yngste datter på 3 måneder kan starte i dagpleje hos Karen, når den tid kommer :) Jeg kan helt klart anbefalde Karen, hvis I mangler at få jeres barn passet :)