Delebarn.dk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Delebarn.dk

Dblogo300 200 normal620
Delebarn.dk
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Delebarn.dk er en internetportal, der skal hjælpe forældre med at kommunikere og samarbejde omkring deres børn, på en ordentlig og respektfuld måde, efter et brud eller en skilsmisse. Den centrale del af delebarn.dk er en kalender der er bygget op så de børn der er tilknyttet dit hjem kan ses i en og samme kalender.

Det er helt enkelt et værktøj til, at holde styr på børnenes hverdag når de pendler mellem to hjem. Man kan indtaste alle oplysninger om barnet, lige fra børnesygdomme, vaccinationer, skoleskema, gymnastisk tøj, fødselsdage, gaver der skal medbringes til børnefødselsdage osv. Værktøjet er også tænkt som et kommunikations redskab til forældrene, og fungerer derfor samtidig som en aflastning for børnene, således at de ikke skal stå for kommunikationen, hvilket kan være sindssygt tungt når man kun er en meter høj.

Delebarn.dk har endvidere en rådgivning, hvor brugerne kan søge hjælp til de vanskeligheder der kan være i forbindelse med en skilsmisse som f.eks. deleordninger eller sorgbearbejdning etc. Rådgivningen består af Renée Toft Simonsen på det psykologiske, etiske og de daglige problemer, Elisabet Jensen – Advokat (H) som har speciale i familieret, Børnesagkyndig gennem 25 år Hanne Søndergaard Jensen samt Socialrådgiver Julie Johansen til de sociale og ”offentlige” spørgsmål.

Derudover er der en blog med mange spændende bloggere som skaber en livlig debat og et bruger-forum hvor brugerne har mulighed for, at kommunikere med andre i samme situation, her kan de stille spørgsmål og dele erfaringer.

Kilde: http://www.delebarn.dk/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér