Jægersborggade, KBH N

Sk rmbillede 2012 08 30 kl. 12.26.10 normal620
Jægersborggade, KBH N
Jægersborggade, KBH N
2200 København N
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Jægersborggade
… fra brosten, barnemordere og buntmagere for 100 år siden til byens bedste baristaer, bæredygtig boliviansk uld og børnetøj i dag. Velkommen til Jægersborggade, en lille gade på Nørrebro, hvor udvikling og nytænkning er i fokus.

Ligesom for 100 år siden er Jægersborggade i dag en handelsgade og tæller omkring 40 specialbutikker fyldt med mad, kaffe, vin, tøj og lækre ting til krop og sjæl. Samtidig er der også plads til værksteder, hvor designere, fotografer, musikelskere og kunstnere udfolder sig. Atmosfæren i gaden er med andre ord helt speciel. Den er præget af en iværksætterånd og repræsenterer det brogede byliv. For her finder du det rå og det kantede, det uventede og det nye.

Samtidig er Jægersborggade også godt på vej til at blive Nørrebros grønne og kvalitetsbevidste åndehul – midt mellem Assistens Kirkegaard og Nørrebro Park. Et sted, hvor folk kommer for at shoppe, spise, slappe af – og leve.

Her dukker hele tiden nye spisesteder, niche- og specialvarebutikker op. Mange med fokus på det skæve og på det bæredygtige. Fælles for gadens mange butikker og gallerier er, at de vil inspirere, pirke til nysgerrigheden, overraske og skabe gode oplevelser midt i den hektiske hverdag.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Louise

Jægersborggade er absolut anbefalelsesværdig for alle som er ude og gå og ønsker et kig i anderledes og spændende butikker, en sand iværksættergade med mad, kaffe, gaver, økologi og wellness!