Majbritt - privat børnepasser

Img 1188 normal620
Majbritt - privat børnepasser
Jens Warmings vej
2300 København S
Se kort
0-3 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

JENS WARMINGS VEJ.
BUS 33 OG 18 OG 78 holde lige ved siden af. Metro station Sundby og Bella Centret. Det er tæt på Tårnby, Chr.Havn, Bryggen og Ørerstaden. Lukket have, 4 værelses rækkehus god plads 5 min kørsel fra Amagerbrogade/ øresundsundsvej på cykel.

Her hos mig får I oven i en perfekt og tryk hverdag for jeres barn al min viden og erfaringen med i købet. Mange års erfaring og psykologisk og pædagogisk viden.

Jeg hedder Majbritt og er uddannet pædagog samt cand. pæd. i pæd. soc.
49 år og mor til to dejlige børn på 15 og 17 år. Har arbejdet profesionellet indenfor faget siden 1989.

Pædagogisk målsætning: fokus på og udvikling af den sproglig udvikling, motorisk udvikling, relationer børn og børn imellem samt voksne. Det er vigtigt at børnene for nogle positive oplevelser og udfordringer i deres hverdag i dagplejen. Udfordringer der er med til at styrke deres personlige udvikling samt den fin og grov motoriske udvikling. Dernæst en vigtig menneskelig egenskab... deres relationer til andre mennesker.

I dagplejen går vi turer i de grønneområder, i div. legestuer, heldagsturer til legepladser inde i centrum, bådruter, indendørslegepladser og leg på de forskellige legepladser der er i området. hvor der er en god legeplads for de små. Jeg går meget op i det nære i hverdagen og griber det børnene bliver optaget af til videre fordybelse. Efter en regnvejrsdag kan vi meget lang tid på en snegletur, hvor vi kigger på sneglene på vores vej. Vi mødes også med andre børnepasser, hvor børnene lære hinanden at kende og får mange gode legeoplevelser. Indendøre leger vi og hygger os med sang og andre sjove påfund.

Jeg ser hver dag på hvordan børnene har det og hvad de kan have brug for den pågældende dag. Og indretter så dagen derefter selvom jeg måske have lagt andre planer.

jeg er selvstændig børnepasser i eget hjem, alt papir arbejdet til told, skat, atp, kommune m.m. sker digitalt. Det betyder at jeg har et samarbejde med kommunen, men det er min egen ordning og dermed bestemmer jeg ordningens indhold og tilbud. Der kan siges op fra og med d. 1 og d. 15 i hver måned derefter er der 14 dages opsigelse periode. Hvis man bor i Tårnby har Tårnby kommune den regel, at der skal være en måneds opsigelse.
Jeg står for alt med hensyn til vogne, højstole, bleer, mad m.m. sund og nærende kost.

Når jeres barn starter i dagplejen er det vigtigt at I sætter ca. 14 dage af til indkøring. Nogle børn kan have brug for mere og derfor skal man se på hvordan barnet reager. Hos mig tager vi en dag af gangen og aftaler dag for dag, hvad næste skridt er. Jeres barn skal have en god oplevelse ved, at starte i dagpleje og derfor råder jeg jer til ikke for mange afbrydelser i indkøringsperioden, samt I skal være tilrådighed, hvis jeres barn har brug for at blive hentet.

I skal selv sørge for tøj efter vejret. Alt andet sørger jeg for med mindre der er tale om special kost (modermælkserstatning mm)

I er velkommen til, at skrive til mig med oplysninger om jeres barn og jeres behov. Jeg kan skrive jer op på en venteliste og kontakte jer når jeg får en ledigplads.

Egen betalning: ca. 3765,- + tillskud fra kommunen. ( jeg er forudbetalt. Betaling senest d. sidste bank dag i måneden skal betalingen stå på min konto)
Der er lukket hver d.første fredag i mdr.
Åbningstider: man-torsdag 8-16. Fredag 8-15.
Godkendt til 4-5 børn. Der vil i enkelte tilfælde kunne være overlapningen i korte perioder kunne være 5 børn. Dette vil være i forbindelse med, at et andet barn har fået plads i institution.

Praktiske oplysninger: der er hund og kat, men børnene vil ikke være i kontakt med dyrerne med mindre det har et pædagogisk formål, som læren af empati og forståelse for dyr. Dette vil være under meget kontrolleret forhold.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt