Birkegårdens Haver og familiepark | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Birkegårdens Haver og familiepark

Dyr 2020 normal620
Birkegårdens Haver og familiepark
Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby
Se kort
Alle
65/95 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Birkegårdens Haver for børnefamilier og haveelskere

Birkegårdens Haver er hele din families fælles udflugtsmål. Her er 6 legepladser, dyreområde, minigolf, picnicområder, 5 skønne haver, stor hyggelig café og gavebutik.

For børn og familier har vi masser af plads og sunde aktiviteter. Her er dyreområde med æsler, dådyret Jane, forskellig slags geder, får, kaniner, marsvin, høns, der går løst, duer, skildpadder og minigrisene Sussi og Leo, som går rundt og charmer gæsterne.
De 6 legepladser; Tarzanbanen (dækforhindringsbane), Naturlegepladsen, Børnegården, Gårdlegepladsen, Tumlegården (indendørs) og Pedalgokartbanen kan frit benyttes, når entréen er betalt.

Vi har 11 supersjove Børnedage i juli, hvor der er skattejagt, ATV-kørsel, æselridning, bueskydning m.m.

Alle børn får udleveret en stifinderopgave, når I ankommer, som I kan løse i fællesskab, mens I går rundt i haverne. I weekenderne, sommerferien, helligdage, Halloween og jul kan børnene ride på æslerne Buster og Dario. Til Halloween og jul har vi også masser af oplevelser for børnefamilier.

For hele familien er her en minigolfbane, flere picnicområder (2 er med grill), hvor I kan nyde jeres medbragte mad, eller I kan købe frokosten i vores hyggelige café. Vi har også en stor gavebutik, der er et besøg værd.

De 5 skønne haver byder på hver deres specielle oplevelse året rundt. Her er Danmarks største japanske have, den overdådige dansk/engelske have, den prægtige Præriehave, Klosterhaven med krydder- og lægeurter og Permahaven/permakulturhave, som er en selvforsyningshave, hvorfra vi bruger frugt og grønt i vores café.

Birkegårdens Haver er Vestsjællands familiepark!

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér