Statens Naturhistoriske Museum | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Statens Naturhistoriske Museum

Gmfacade 620x410 normal620
Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Se kort
Alle
50/105 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Træd ind i de smukke mineralsale, rør ved en tons tung meteorit fra det ydre rum og gå på opdagelse i naturhistorien i de skiftende særudstillinger.

Hvert år er museet vært for den berømte udstilling Wildlife Photographer of the Year, hvor I kan opleve de 100 bedste natur- og dyrefotos kåret på verdensplan. Særligt fascinerende er billederne fra de unge – den næste generation af fotografer, der brænder for naturens verden. Se udstillingsperioden på https://wpy.dk

Fra 29. april 2022 - 19. februar 2023 kan I komme tæt på vores nærmeste uddøde slægtninge i særudstillingen Neandertaler. Her kan I også møde mammutten Manse og andre istidsdyr, udfordre hinanden i mobilspillet Istidsdysten og være kreative sammen i istidsværkstedet, som bl.a. byder på skeletpuslespil og kraniestudie i weekender og ferier. Du kan læse mere på https://snm.ku.dk/neandertaler

Statens Naturhistoriske Museum har også en fin butik og en café. Museet er smukt beliggende i hjørnet af den fredelige Botanisk Have nær Nørreport Station, hvor du kan udforske Danmarks videnskabelige samling af levende planter fra hele verden - fra sjældne kaktus til cykader, der går helt tilbage til dinosaurernes tid.

Jeres museumsbillet er indenfor 48 timer også gyldig til ét besøg i havens victorianske Palmehus, hvor I kan opleve regnskoven fra oven, og i sommersæsonen finder I farverige sommerfugle, der flakser blandt spektakulære orkideer og vaniljeplanter i Sommerfuglehuset.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér