Mills

Abus kidcoco normal620
Mills
Hauser Plads 20
1127 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Mills sælger cykelhjelme i god kvalitet til billige penge. De har også et gode udvalg i hjelme til helt små børn - helt ned til 45cm.
Personalet hjælper gerne med at finde en bedste hjelm til barnet og indstillingen af den.

Beskyt din barn med den rigtige hjelm!
Det giver god mening at give dit barne en cykel hjelm på fra dag 1. Men køb en hjelm som passer her og nu. Vær også opmærksom på vægten og hjelmens størrelse (de udvendige mål). Det er vigtigt at dit barn får den facon som passer dit barns hovede. Størrelse på hjelmen varier alt efter mærket, som udgangspunkt kan du måle omkredsen på dit hoved med et målebånd (ca en cm over øjnene og vandret over pande) tallet fortæller hvilken størrelse hjelm du skal vælge prøv evt. et helt andet mærke hvis hjelmen ikke sidder ordenligt. Hjelmen skal sidde tæt og godt uden at være for stram. Mange tror at det kun er deres børns som bør have hjelm på. Husk at børn kopier deres forældre så smid forfængligheden og brug selv en cykelhjelm.

Kan jeg købe mit barns hjelm online!
Vi anbefaler altid at barnet prøver hjelmen inden et køb, så I er sikker på at få den rettte hjelm. Der rigtig mange steder på nette hvor man kan købe hjelme. Men sørg altid for at hjelmen kan byttes eller at I kan få jeres penge tilbage hvis hjelmen ikke passer. Spørg og få vejl. hvis du er i tvivl om hjelmen sidder rigtigt.

En godkendt cykelhjelm skal være CE-mærket og EN 1078 godkendt. Hjelmen skal sidde så den dækker både baghovedet og panden, den skal sidde vandret (set fra siden) og stramt. Spænderne indstilles og strammes, så hjelmen ikke kører rundt på hovedet, og der kun er plads til to fingre mellem remmen og hagen. Sidespænderne skal sidde umiddelbart under øreflippen.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt