Den Frie | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den Frie

Sk rmbillede 2012 09 10 kl. 08.54.14 normal620
Den Frie
Oslo Plads 1
2100 København Ø
Se kort
Alle
0/60 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Skråt over for Østerport Station i København, i en stor hvid træpavillon med røde søjler og en bevinget hest på facaden, ligger udstillingsstedet Den Frie. Den Frie viser samtidskunstsudstillinger, der er produceret, arrangeret eller udvalgt af kunstnere, og bygningen fungerer som platform og ramme for eksperimenterende kunstudstillinger og arrangementer.

Børn og voksne er altid velkomne til at komme forbi og gå på opdagelse i udstillingerne. Med tre spændende nøglebundter fyldt med opgaver og udfordrende spørgsmål, udviklet særligt til den aktuelle udstilling i huset, byder Den Frie særligt velkommen til vores yngste gæster. Nøglerne fungerer som en sjov måde at gå til kunsten på og kan bruges til at låse op for kunstværkerne på en tankevækkende, aktiv, legende og anderledes måde.

I Den Frie inviteres børn ind i et kunstnerisk univers af leg, nysgerrighed og kreativitet ud fra tanken om, at kunsten ikke kun skal opleves med øjnene men også kan erfares gennem hænderne. Både i påske- og efterårsferien, samt i forbindelse med ferniseringerne af vores 8 årlige udstillinger, afholder Den Frie workshops og åbne værksteder for børn i selskab med forældre i vores formidlingsrum. Vi arrangerer forskellige aktiviteter og udforsker de materialer og tematikker, som børnene har mødt på udstillingen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt