Netværkskirken Metropol

Netvaerskirkenmetropol normal620
Netværkskirken Metropol
Banevolden 46
2500 Valby
Se kort
0-1 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Netværkskirken Metropols Babysalmesang.
Ved konservatoriuddannet musikpædagog Sofie Schelde. Vi starter et nyt efterårsforløb op den 24. oktober der løber til og med den 19. december.
Torsdage klokken 11.30-12.30.
Alder: For babyer i alderen 2-12 måneder.
Foregår i Netværkskirkens lokaler,
Banevolden 46, 2500 Valby.
Yderligere info: www.nkmetropol.dk - se under "Kirkens liv".

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Miriam Stonor

Jeg har gået til babysalmesang i Netværkskirken med begge mine børn (hhv. 9 mdr. og 3 år). Jeg var så glad for det i første omgang, at jeg var nødt til at komme igen med nr. 2. Det har været et højdepunkt på ugen at se, hvordan børnene oplever alle de sanseindtryk, de får.
Sofie Schelde er uden tvivl utrolig dygtig til at kommunikere med børnene. Folk på stedet er utrolig søde og imødekommende og der er ellers alt, hvad man har brug for, inkl. lidt frokost til de sultne, ammende mødre.
Jeg vil uden tøven anbefale babysalmesang i Netværkskirken :-)

Rikke

Netværkskirkens Babysalmesang er et virkelig godt musikalsk tilbud af høj kvalitet. Sofie Schelde er rigtig dygtig og får god kontakt til babyerne. Der er altid god stemning og vi har det super hyggeligt. Bagefter kan man blive hængende og få sig en kop te eller kaffe, mens man ammer/mader/pusler eller hvad man nu har brug for. Der er pusleplads, ammestole, højstole, mikroovn og legetæpper. Man kan enten stille sin barnevogn i den aflukkede gård eller tage den med ind ved at køre den tre trin ned af nogle slisker. Et super godt tilbud!