Studsgården - integreret institution

Institution normal620
Studsgården - integreret institution
Studsgaardsgade 55
2100 København Ø
Se kort
0-6 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Integreret institution på Ydre Østerbro. Se også under Studsgaarden.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Charlotte

super godt sted.
Nærvær tilstedeværelse hjerterum er det du møder når du kommer ind i denne inst. Du mærker personale der vil dit barn, du mærker personale der har det godt sammen, du ser glade trygge børn.. vil klart anbefale det her sted til andre forældre.

Chris

God institution , fast struktur og hyggelig legeplads.

Marie

Bravo! Jeg er nødt til at skrive om dette sted.
Vi havde ikke ønsket en plads i denne institution, men havde valgt alle mulige andre. Af forskellige grunde, var vi nødsaget til at tage i mod en plads- via garantiordningen.
Men sikken en positiv overraskelse! Vi skal ikke flytte vores søn herfra.
Vi har mødt sødt og kærligt personale. med den helt rette omsorg for de små børn der begynder i vuggestuen. Jeg kender ikke forholdene i børnehaven- men det vi oplever i vuggestuen er rigtig godt. God og afvekslende mad, hyggelig stemning, rolig atsmosfære, kærlige pædagoger med forståelse for både omsorg og udviklign af børnene.
Stedet har et lidt underligt ry- også i min egen mødregruppe- selvom ingen af os rigtig kendte stedet. Det synes jeg nu er rigtig ærgeligt både for personale og kommende forældre. Mir råd er at man skal tage derover og kigge sig omkring. Bygningerne omkring er lidt 70'er-grimme. Indrømmet. Men når man først er inde på stuerne er der bare hyggeligt!
Børnene ser ud til at trives og er glade for at komme på besøg mellem stuerne, hvor en lang, snoet gang er plads til heftig udfoldelse på diverse motorcykler og andet legetøj :-)

Legepladsen er under renovering og der er ved at komme elevator op, så de mindste børn lettere kan komme på legepladsen, da institutionen ligger på 1. sal.