Øresundsmiljøskolen

Billedet findes ikke
Øresundsmiljøskolen
Refshalevej 70
1432 København K
Se kort
3-18 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Med base i havnen arbejder Øresundsmiljøskolen både med byens kulturhistoriske miljøer og med Øresunds natur, miljø og historiske betydning.

Elever får gennem aktiviteter, bevægelse, undersøgelse og eksperimenter en forståelse af havets og havnens betydning for Københavns udvikling som hovedstad.

Øresundsmiljøskolen er et samarbejde mellem Foreningen Norden og Miljøtjenesten i København.

Se hele udbuddet af undervisningstilbud på Øresundsmiljøskolen i 2010/2011 på skolens hjemmeside. Find linket i infoboksen øverst til højre.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Birgitte

Vi har været til et helt fantastisk sildemarked idag og forlod først stedet i allersidste minut efter at have tilbragt en herlig dag med at partere vores egen sild og tilberede den over bål, vi spiste røgede sild, smedede en krog, flettede en pilekurv og klappede får, gæs, ål, krabber og en ulk! Der var en herlig atmosfære af engagerede mennesker og vores to døtre havde en fantastisk sjov dag - hvilket vi forældre nu også havde!!
Der er ikke overrendt og så koster det sørme heller ikke noget. Og man bliver så klog og så mæt og ikke mindst - så glad af at være der!!!