Nørrebro Delecykel | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Nørrebro Delecykel

Cykel gruppe normal620
Nørrebro Delecykel
Blegdamsvej 4B
2200 København N
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Lån af ladcykler fra Agenda 21 Center Indre Nørrebro sker på følgende betingelser:

1. Låneperioden kan kun finde sted fra mandag til mandag. Ladcyklen skal afhentes ved låneperiodens start mandag ml. 12.00 og 14.00 og tilbageleveres ved låneperiodens slut ml. 10.00 og 12.00. Afhentning og tilbagelevering sker på Miljøpunkt Nørrebro, Blegdamsvej 4B, 2200 København N.

2. Ladcyklen er udleveret mod 500 kr. i depositum. Sygesikringsbevis skal medbringes, og femvises ved afhentning.

3. Ladcyklen er låners ansvar under hele låneperioden. D.v.s. at låner er ansvarlig ved tyveri, hærværk, færdselsuheld eller lign. Ladcyklen skal tilbageleveres i samme stand som da den blev modtaget af låner. Eventuelle omkostninger i forbindelse med skader og lign. trækkes fra depositumet.

4. Ladcyklen udleveres sammen med 1 nøgle til låsen. Det er låners ansvar at sørge for sikker låsning af ladcyklen ved enhver parkering af ladcyklen. Ved længere tids parkering, eks. aften/nat, er det er låners ansvar at fastlåse ladcyklen til nagelfast inventar, - helst i aflåst baggård eller lign.

5. Lån af ladcyklen er gratis, men det forudsættes at låneren er bosiddende på Indre Nørrebro eller på anden måde har fast tilknytning til bydelen.

6. Ladcyklen må ikke videreudlånes til tredje part.

7. Afleveres ladcyklen ikke inden det aftalte tidspunkt betales et gebyr på 200,- pr. påbegyndt døgn. Depositum tilbageleveres ikke før gebyret er betalt.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt