Nordatlantens Brygge | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Nordatlantens Brygge

Map normal620
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
1401 København K
Se kort
Alle
0/40 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Nordatlantens Brygge ligger på Christianshavns havnefront i hjertet af København - tæt på Nyhavnen og kulturinstitutioner som Dansk Arkitektur Center, Operaen og det nye skuespilhus.

Rammen om kulturhuset er et stort, fredet pakhus fra 1767. Her kan du gå på opdagelse i Nordatlantens fristelser. I vores udstillingsrum kan du opleve kunst, koncerter, foredrag og debatter mm. hele året rundt.

I dag finder man også Grønlands og Færøernes Repræsentationer og Islands Ambassade i pakhuset.

For enden af huset, tæt på vandet, ligger noma, en af Københavns nye toprestauranter, der fik to Michelin-stjerner i foråret 2007. Her kan du smage det moderne nordiske køkken. Læs mere på www.noma.dk.

Nordatlantisk kunst og kultur

I Island, Grønland og Færøerne findes et rigt kulturliv, som de færreste måske har oplevet. Kunsten fra de tre lande er ofte inspireret af landenes landskaber, lys, naturlyde og har ofte et stærkt visuelt, kropsligt og musikalsk udtryk.

I pakhuset er to udstillingsrum, hvor publikum hele året kan opleve en blanding af udstillinger, events, debataftener og seminarer, der sætter fokus på nordatlantisk kunst og kultur.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt