Polkadotten

23972 351785593407 269328143407 4960186 8367844 n primary article normal620
Polkadotten
Istedgade 124
1650 København V
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Polkadotten er en skobutik på Vesterbro for både for børn og voksne. De sælger Angulus og svenske Kavat til børnene og Swedish Hasbeens, Bruuns Bazaar, Aigle, Munderingskompagniet og S///bar til voksne.
Skostørrelser fra 19-41

Polkadotten er de første i Danmark til at præsentere Kavat øko sko, verdens første børnesko med EUblomsten.

Polkadotten er også på facebook.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mitzi

Super forretning, med topbetjening og lækre sko. Jeg fik 10% rabat da jeg både købte vinterstøvler og termostøvler til to børn sidste år...!! Eneste minus er at man skal være meget på forkant med indkøbene!! Jeg var tidligt ude med sandlaer, alligvel var hun helt udsolgt for sandaler i min søns str og der kunne måske godt være et lidt større udvalg i modellerne...

Mie

Rigtig god service, især hvis man lidt er på herrens mark, når man skal købe sit barns første støvler.

Bettina

Jeg kan varmt anbefale Polkadotten. Min dreng på 2 år elsker at komme derned - både fordi ekspedienten/og ejer er glad for børn og koncentrer sig 100 % om dit barn indtil den rigtige sko og størrelse er fundet – og så har hun en gyngehest og levende fugl. Dette betyder også, at der ikke er stress på. Endvidere får man barnets fodmål og skomål med på et separat kort. Skoene har en fantastisk pasform, er bløde og samtidige smarte og holdbare. Vi vil forsætte med at købe alle vores børnesko i Polkadotten - til både vores dreng på 2 år og den kommende lillebror til marts :-).

Caroline

Tak fordi du gjorde opmærksom på det - nu er dubletten væk så den kun er oprettet én gang

Sofie

Polkadotten er oprate 2 gang.

Solmai

Vi fik også rigtig god betjening da vi skulle købe det første par sko til vores datter. Der er ingen tvivl om, at indehaveren af butikken brænder for sit arbejde og vi syntes det var rigtig rart hun fortalte os, at børn skal have gået godt i ca. 6 uger før de må få deres første sko på.
I Sverige kaster man ikke lige så mange penge efter børnesko som man gør her i DK, derfor er Kavats sko heller ikke så dyre (endnu). Man kan få et par økologiske og blomstermærkede sko for 500 kr.
Der er også økologiske sko til kvinder i butikken, bl.a. de rå træsko-sandaler fra Swedish Hasbeens i vegetabilsk garvet læder og træ. De er så flotte!
(Vil lige tilføje, at det ikke er alle Kavats sko som er økologiske og blomstermærkede).

Bettina

Lækre, flotte kvalitet børnesko ned til str. 19 til en fornuftig pris. De har det svenske øko skomærke; Kavat, som er fra producent som har omlagt hele deres produktionsanlæg til fordel for børnenes fødder og sundhed, så alle skoene er mærket med EU-blomsten. Min lille dreng Oliver på 17 måneder har i dage fået et par lækre og sunde sandaler og gummistøvler uden parabener fra butikken. Betjeningen var den bedste jeg har oplevet og derudover fik vi et måleskema med, hvori der nu står Olivers fødders mål samt skoenes indre mål, således at man med jævne mellemrum kan sikre, at ens barn ikke går i for små sko.