De 5 Årstider

Institution normal620
De 5 Årstider
Englandsvej 170
2300 København S
Se kort
0-6 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Stedet har en meget præcis beskrivelse,-se hjemmeside:
www.de5årstider.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

camilla

Når man som pædagog i de 5 årstider vælger at skrive en anmeldelse her kan det måske opfattes som et forsøg på at rette op på den tidligere anmeldelse her på siden. Men da jeg synes den er så uberettiget er jeg alligevel nød til at gøre et forsøg. Kort. Stedet har ikke mistet sin magi. De 5 årstider havde på tidspunktet for den tidligere anmeldelse været igennem en hård tid. Efterfølgende fik vi også ny leder så der har været utrolig mange udfordringer og grund til at søge væk. MEN det er ikke tilfældet. Stedet har stadig de samme ansatte og der er en utrolig god stemning og vi får meget positiv kritik af forældre som mærker denne.
Du kan derfor roligt vælge De 5 årstider som pasningstilbud til dit barn:-)

Rikke

Må jeg lige kort bemærke at det er over 3 år siden at Bo skrev om de 5 årstider. Tiden er gået og ny ledelse eller mangel på samme er kommet. Stedet har mistet sin magi og sin vision. Jeg giver sted 2 stjerner for de får ild sjæle der stadig kæmper for deres værdighed som pædagog

Caroline

Til Lars' kommentar kan jeg bare sige at der er kommet styr på det med afleveringen fra insitutionens side. Man bliver hilst med et meget imødekommende 'godmorgen' fra alle pædagoger og barnet bliver set og hjulpet godt i gang med dagen. Begge vores børn går der og de stortrives begge to - og har meget glæde af de aktiviteter, der hele tiden er i gang på tværs af alle stuer.

Bo

Første institution i kbh´s skrantende kommune som fik det "grønne spirer flag" af friluftsrådet!
Flaget blev hejst af Ritt Bjerregaard,-se hjemmeside:
www.de5årstider.dk
Et godt kompetent personale, et supert forældresamarbejde, en meget kompetent leder samt futuristiske pædagogiske visioner om natur og miljø, har givet denne institution et drive som få!
En fornøjelse at arbejde her som pædagog,-og samtidigt lære en masse stadigtvæk!