Specialkøbmanden.dk

Img 0587 large normal620
Specialkøbmanden.dk
H. J. Holst Vej 14
2610 Rødovre
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Specialkøbmanden finder du Danmarks største udvalg i kagepynt: marcipanroser, sukkerblomster i forskellige farver, figurer, krymmel og tal til fødselsdagskagen, frugtfarve osv. Udover kagepynt finder du bl.a. også et stort udvalg af kage- og muffinforme og støbeforme til chokolade. Ved juletid er butikken fyldt til bristepunktet med ting og sager til kagebagning og konfekt. Stedet er et must at kende hvis man har børn og kan lide at bage! Udover kagepynt finder du også et godt udvalg af the, kaffe, chokolade og andre delikatesser.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

jesper

0 stjerne. vi havde købt et glaze kursus til vores datter på 12,
det første "underviseren" siger meget forvirret er, at hun aldrig
har prøvet at lave glaze, men har set youtube aften før!!!!.
generelt var det utropligt rodet,og uforberedt, der var eksempelvis ikke handlet ingredienser ind, der var ikke bage redskaber nok.de skulle bruge en kage bund som et barn på et andet kursus havde brugt. !!!!
når standarten og moralen er sådan hos "spicialkøbmanden" over for unge mennesker der kommer for at lære noget, gud ved hvordan den så ellers er i forretningen.
kan på ingen måden anbefale denne pengemaskine. de kalder
"spicialkøbmanden"

Sarah

(I Hvidovre) Masser af lækre ting og god inspiration. Jeg har igennem del år handlet der og brugt mange penge. Desværre havde jeg en dårlig oplevelse idag og fandt ud af, at det ikke er et børnevenligt sted. Min søn på 4 år kom til at vælte nogle kaffebønner på gulvet. Jeg gik over til skranken og sagde det og selvfølgelig undskyldte. Kvinden smilte til mig, men manden sagde: Ja jeg kunne både HØRE og SE det og kiggede meget vredt på os. Efter min oplevelse er det meget dårlig kundeservice og desværre vil jeg ikke handle der mere efter den oplevelse.

m

mange spændende ting altid noget man kan bruge

Kirsten

Love it... Får altid nye ideer, når jeg er på besøg i butikken.
Knægten elsker, når jeg kommer hjem med nyt, så vi igen skal bage eller lave andre lækkerier..

Mette

SUPERgode kurser i alle former for kagekreativitet, og så kan man handle med rabat ifm. kurserne. Supersted at finde alle de specielle ingredienser, som moderne kage-udfoldelser kræver. Er dog lidt dyre i forhold til mange webbutikker...

Camilla

Genial butik - ganske enkelt.

Trine

En rigtig god forretning især til alle højtiderne.

Pia

Jeg elsker det sted, både på nettet og i den fysiske butik. Problemet er bare at jeg aldrig kan holde mig til kun at købe, hvad jeg har brug for