Den bemandede legeplads i Skydebanehaven

Skydebanen 2 normal620
Den bemandede legeplads i Skydebanehaven
Absalonsgade 12
1658 København V
Se kort
0-14 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Stor, bemandet legeplads, der ligger som en grøn perle midt på det tætbebyggede Vesterbro.

Vartegnet er en kæmpestor, farvestrålende papegøje, der har en bred rutsjebane, der er til at klatre på (på den ene side).

Der er også:
- stor sandkasse
- træterrasser ved soppebassinet
- naturhjørne
- indianerhjørne med tipi og totempæl
- boldbaner
- basketkurve
- udendørs bordtennis
- stangtennis
- stort klatrenet
- vippe
- roterende dinogynge
- almindelige gynger og en svævebane med klatretårn

Legepladsen råder over forskellige cykler og løbehjul.

Legepladsen har også en af Vesterbros eneste kælkebakker, som er et stort hit, når sneen er faldet.

Om sommeren, på de rigtigt varme dage, kommer der vand i det store soppebassin med springvand. Husk at man skal have ble eller badetøj på, når man bader i soppesøen.

Uledsagede børn fra ca. 6-15 år kan benytte legepladsens hus, som har:
- bordtennis
- poolbord
- bordfodbold
- alverdens spil til alle aldersklasser
- musik-/hyggerum

Personalet har med projektet "Grønt i Børnehøjde" anlagt blomsterbede, sansebed og altankasser med krydderurter og diverse blomsterkrukker.

Der er også toiletter.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Rosa

Skydebanen har jeg selv brugt som barn. Før man blev curlinghysterisk var der vand i bassinet hver eneste dag om sommeren, nu er det kun i hverdagene-ærgerligt.
Men det er stadig den fedeste legeplads i København, især fordi den er gratis, stor og i en tilstand af konstant fornyelse. We love it!!

Therese

Skønt sted :) Plads til alle, gode legeredskaber, super udsigt og vigtigst af alt kaffevogn til mor & far på pladsen!

Louise

Skydebanehaven har fået et fantastisk lille serveringssted med kaffe i alle afskygninger, Hansens is, boller, limonade og andre lækkerier. Stedet tager imod kontanter og mobilepay, men har desværre ikke åbent i vintermånederne, men så kommer den lille kaffebil fra Kalles Kaffe forbi. Soppebassinet har vand i på de varme sommer(hver)dage, når bemandingen er tilstede på legepladsen

Marita

Fantastisk sted som helt igennem holder vand, eller det vil sige - soppebassinet holder tilsyneladende ikke vand i weekenden hvilket måske godt kunne være oplyst på hjemmesiden. Bare som en slags service info :-( Ellers absolut ikke sidste gang vi har været der. Let at komme til med tog og bus, hvis cykel myggen får trætte ben. Tre stjerner fordi man aldrig helt ved om der er vand i bassinet.

Maria

Super super sted. Det er stedet som dækker behovet for både store og små - så absolut et sted at anbefale.

Kristina

Den har alt :-) Græsplæne, bænke og borde, sol og skygge, leg til store og små, vand når vejret tillader det, god mad og kaffe lige i nærheden og ikke mindst vesterbro's bedste is lige på den anden side af Istedgade :-)

Jette

Super lækker legeplads med aktiviteter til unger i enhver alder, drenge som piger.

Camilla

Perfekt legeplads. Her kan man sagtens sidde med en veninde og drikke en kop kaffe, som kan købes i skydebanen, mens børnene leger.

find

Se findlegepladsen.dk for oversigt over legepladser i DK på interaktivt kort. Deltag ved at tilføje din egen legeplads.

Naja

Dejlig legeplads, især om sommeren hvor der er vand i soppebassinet. Bagved ligger den lille skydebanepark som er mindre proppet end f.eks. Enghaveparken, men desværre ikke har sol om aftenen.

zita

på trods af vi bor på nørrebro tager vi ofte på gåben til skydebanen når vi passer vores barnebarn på snart 3 år en af københavns bedste legepladser 5 stjener for den

stine

Skydebanen er den absolut bedste legeplads på Vesterbro. Er man træt, skal spise eller læse en bog- så kan man lige smutte om på den anden side hvor græsset er og tage sig en slapper:-)

Sofie

Det er blive lave noget om på skydeban og der ar blive lave små bakke min søn elsker at gå på og ned af dem og der er super godt når man lige er begyndt at gå.

Sofie

Skydebanen er en super legeplads og er fantastik sed for de større brøn (børnhave og på efter).
Der er også noget for de minster.

laila

Skydebanen er vores farvorit legested på vesterbro, sommer som vinter. Dejlig stor legeplads til alle aldre og et skønt soppebassin og græs område til picnic og en lille lur ;o)

Marianne Houen

Der her dage hvor vejret bare er fantstisk - er legepladsen fyldt med glade børn i alle aldre. For de helt små (kravlende) og mor på barsel kan sandkassen og babygyngen klart anbefales